reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Biorę wszystko i zostaje nawet nie ma mowy że wracam .. brzuch mam gorący tak jakby mnie parzył.. ogólnie na badanie w sprawie tego Cc jestem umówiona w szpitalu na piątek 11.30 ale co z tego pewnie powiedzą przyjedzie pani tego i tego dnia... A ja nie dam rady już chodzę oparta o ścianę do łazienki .. dobrze że mi sąsiadka obiady przynosi bo bym z głodu umarła .. do kuchni nawet nie dojdę ..
Biedactwo [emoji26] tule wirtualnie [emoji8]

reklama
Biorę wszystko i zostaje nawet nie ma mowy że wracam .. brzuch mam gorący tak jakby mnie parzył.. ogólnie na badanie w sprawie tego Cc jestem umówiona w szpitalu na piątek 11.30 ale co z tego pewnie powiedzą przyjedzie pani tego i tego dnia... A ja nie dam rady już chodzę oparta o ścianę do łazienki .. dobrze że mi sąsiadka obiady przynosi bo bym z głodu umarła .. do kuchni nawet nie dojdę ..
Masz rację! Jeśli ledwo dajesz radę chodzić to nie daj się odesłać z kwitkiem . Niech się w końcu Tobą zajmą tak jak potrzeba

A ja miałam zdj te w 5 dobie i jest git.
Chirurg mi akurat tu w szpitalu zdejmowal i mówił że on jest za wczesnym zdejmowaniem szwów.
U mnie dzisiaj 7. doba.
Fajnie się czyta Twoje posty, takie optymistyczne :)
Baby blues Cię ominęło ? :)
Nie ominęło niestety. W szpitalu płakałam jak bóbr. W domu też. Jeszcze wczoraj popłakiwałam sobie trochę. Ale z każdym dniem jest lepiej :) w szpitalu doktorek dał mi luteinę pod język to było mi zdecydowanie lepiej.
Jedź, jedź na IP. Może akurat się coś ruszyło i nie bedziesz musiała czekać już dłużej. Bardzo ci współczuję bólu. Przesyłam uściski.

Padłam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Screenshot_20180905-154529.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180905-154529.jpg
    Screenshot_20180905-154529.jpg
    71,5 KB · Wyświetleń: 446

Normalnie mam łzy w oczach jak czytam ...

reklama
I zazdroszczę wam że macie już dzieci i wam lżej..... Ehhhhj idę znowu spać
A ja sobie przysnęłam, to dzieci chcą obiad, na basen zawozi znajoma mama, ale my odbieramy. Uczesać córkę. Położyłam się, Młody zjadł i chce słodycze po obiedzie. Udało się, że wziął sam. To sobie znalazł zabawę, biega mi po pokoju z wielką piłką do ćwiczeń i wpada na kwiatki.

Do góry