reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No tetrowke mogła zarzucić na cyc. A tak to normalka ... podobnie robię. Knajpa , park. Ale staram się żeby cycka nie widać było jednak
Karmienie w miejscu publicznyn jest ok ale Też sobie nie wyobrażam, żeby tak całkowicie z cycem na wierzchu dzidzie karmić..Mi by było poprostu wstyd ale różni są ludzie

Normalnie mam łzy w oczach jak czytam ...
Nie ma godziny żebym ja nie płakała i to już od tyłu miesięcy.. boję się o dziecko zeby było zdrowe, i co będzie po wszystkim mam nadzieję że nie będę miała depresji gorszej niż teraz ... gdyby żyła moja mama ona by mi pomogła a tak nie mam nikogo ..
Są takie dni a może codziennie że modlę się do niej żeby mnie do siebie zabrała..

KASIULEK ale Ty ładnie wyglądasz [emoji6] [emoji9] a Twój synek taki slodziutki[emoji7] jejku kiedy ja będę już takie fotki strzelać [emoji85] przecież jeszcze nie urodziłam A już jestem na załamaniu nerwowym , gdzie moja córeczka, kiedy ona wyjdzie [emoji86]

KASIULEK ale Ty ładnie wyglądasz [emoji6] [emoji9] a Twój synek taki slodziutki[emoji7] jejku kiedy ja będę już takie fotki strzelać [emoji85] przecież jeszcze nie urodziłam A już jestem na załamaniu nerwowym , gdzie moja córeczka, kiedy ona wyjdzie [emoji86]

Ja to jeszcze zaniedbana trochę ... ale powolutku pierwsze zdrowie ... Zleci. Ja tak myśle ze już dwa tygodnie za nami... jakbym miała jeszcze z brzuchem chodzić to już byłabym w rozsypce a tak to się kuruje powolutku ... ale faktycznie lepiej z dzieckiem na zewnątrz. Polecam ;)

Nie ma godziny żebym ja nie płakała i to już od tyłu miesięcy.. boję się o dziecko zeby było zdrowe, i co będzie po wszystkim mam nadzieję że nie będę miała depresji gorszej niż teraz ... gdyby żyła moja mama ona by mi pomogła a tak nie mam nikogo ..
Są takie dni a może codziennie że modlę się do niej żeby mnie do siebie zabrała..

Kochana wkrótce będziesz mieć mały cud dla którego będzie chciało Ci się życ i wszystkie złe rzeczy pójdą w niepamięć. Wyleczysz się powolutku i będziesz cieszyć dzidzia. Rozumie Twoje chwile zwątpienia. Tez miałam a przecież dużo lepsza sytuacja u mnie była. Tobie się nie dziwie bo naprawdę masz mega ciężko. Ale musisz znaleźć w sobie sile i chęć do życia

reklama
Do góry