reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I w ogóle wszystko jest na nie, też mam wrażenie że chodzę wieki w tej ciąży a końcówka daje mi popalić nie chve spotkać znajomych ludzi bo się gapia albo pytają kiedy kiedy?? Jeszcze? Litość na ich twarzach...... No pomarudzilam i muszę wytrwać do 18
Bajadelka35 nawet nie wiesz jak wszystkie Cię rozumiemy, najśmieszniejsze jest to że jak jadę do sklepu prawie codziennie do tego samego i są te same ekspedientki i za każdym razem Ty jeszcze chodzisz[emoji50] Ja mówię że ciąża trwa tyle a mi minęło tyle. Taaa a jak urodze to pewnie będzie O już urodziłaś [emoji37]

Bajadelka35 nawet nie wiesz jak wszystkie Cię rozumiemy, najśmieszniejsze jest to że jak jadę do sklepu prawie codziennie do tego samego i są te same ekspedientki i za każdym razem Ty jeszcze chodzisz[emoji50] Ja mówię że ciąża trwa tyle a mi minęło tyle. Taaa a jak urodze to pewnie będzie O już urodziłaś [emoji37]
Denerwują Ci ludzie, bo człowiek nawet nie jest po terminie jeszcze !

Wczoraj w nocy miałam chyba skurcze masakra jakaś była , ale dałam radę i zasnęłam .. dziś od rana cały czas mam parcie na dół i nie wiem czy to te kamienie rodze czy skurcze mam do tego chodzę co chwilę do WC.. czekam do 18 na tego mojego i jadę na sor.. bo kolejnej nocy chyba nie wytrzymam .. nospa i Apap nic nie pomagają .. kurcze może się zaczęło ..

Wczoraj w nocy miałam chyba skurcze masakra jakaś była , ale dałam radę i zasnęłam .. dziś od rana cały czas mam parcie na dół i nie wiem czy to te kamienie rodze czy skurcze mam do tego chodzę co chwilę do WC.. czekam do 18 na tego mojego i jadę na sor.. bo kolejnej nocy chyba nie wytrzymam .. nospa i Apap nic nie pomagają .. kurcze może się zaczęło ..
Przejechać się i zbadać co się dzieje wręcz wskazane albo zostaniesz w szpitalu albo odeślą, obyś do 18 dała radę a potem daj znać

reklama
Przejechać się i zbadać co się dzieje wręcz wskazane albo zostaniesz w szpitalu albo odeślą, obyś do 18 dała radę a potem daj znać
Biorę wszystko i zostaje nawet nie ma mowy że wracam .. brzuch mam gorący tak jakby mnie parzył.. ogólnie na badanie w sprawie tego Cc jestem umówiona w szpitalu na piątek 11.30 ale co z tego pewnie powiedzą przyjedzie pani tego i tego dnia... A ja nie dam rady już chodzę oparta o ścianę do łazienki .. dobrze że mi sąsiadka obiady przynosi bo bym z głodu umarła .. do kuchni nawet nie dojdę ..

Do góry