reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@d_dream ja niby na 20 wrzesnia termin, ale 6.09 mam miec skierowanie na patologie ze wzgledu na cukrzyce. Jak wiekszosc czekam na syna [emoji39]
Na wadze +6 dzieki diecie cukrzycowej :D
Mlody juz wazy ponad 3kg wiec ciekawe jak to bedzie, mam nadzieje ze zdecyduje sie na szybsze opuszczenie swojego aktualnego apartamentu.
Wozek mam anex sport.
Wiecej pytan nie pamietam [emoji39]
Też mamy anexa, to chyba niezbyt często wybierany wózek tutaj na forum :)

reklama
Ja tak jak kilka dziewczyn mam cybexa baliosa S, tylko, ze ja mam granatowy.
Termin mam tak jak w suwaczkach (9 lub 13.09). Suwaczek widac, jak sie telefon przekreci w poziomie ;).
Mimo wczorajszej akcji nie planuje rodzic.do srody. Leze i odpedzam w ten sposob skurcze.

I jestem bardzo zajeta kibicowaniem Gosi i Aniom ;)
Czytam "karmienie piersia" na zmiane z ostatnimi rozdzialami "Ciezarlwka przez 9 miesiecy" i rozdzialach o porodzie, bo wczoraj zglupialam i nie wiedzialam, co robic. Jednak boje ske strasznie szpitala :( i nie pojechalam na ip, bo balam sie, ze mnie tam zostawia...
Generalnie nie wiedzialam, ze mam takiego stracha. Uswiadomilam sobie, ze brakuje mi kocyka (oczywiscie, bo mam tylko 3 ;)), pieluszek (jakby nie mozna ich bylo dostac). Panikuje nawet, ze nie mam hustawki- bujaczka, ktora chcialam kupic dla malego. To wszystko panika, bo bujaczka mozna uzywac dopiero od 3m-ca ;) a to wszystko tematy zastepcze.

Obiad zjadłam. Dobry. Barszcz czerwony pyszny. Kasza jaglana z mięskiem sosem i pomidorek. Mniam. A już po pączkowym śniadaniu byłam głodna.

Czekam czekam. Nudze się. Skurcze w miare regularne ale takie pff ledwo co boli. Spać mi się chce. Takie to k...a ekscytujące wszystko.
Dla.mnie jest ekscytujace i czekam na kazdy kwiecisty fragment ;).

reklama
Do góry