18grudzien
Fanka BB :)
Dobra wy sobie rodzccie a ja jadę po męża i zajmę się wkoncu domem dopiero wstałam
Powodzenia dziewczyny!!!!
Powodzenia dziewczyny!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podziwiam, ze dajesz rade pisac to bardzo ekscytujace@kasiaczek89pl. pisz pisz.... a skurcze od krzyża ale poki co takie tam na KTG do 58 cokolwiek to znaczyło
Bo skurcze mam lekkie łatwe i przyjemne i się kuźwa mega nudzę...Podziwiam, ze dajesz rade pisac to bardzo ekscytujace
Tak bym chciała [emoji14] ale na razie skurcze "takie se", śluz dalej odlazi. Wzięłam prysznic, zaraz walne kawkę i może zrobie obiad ;p takie emocjonujące te rodzenie [emoji14]Omg ostatnio mojej koleżance odszedł taki czop o 19 a o 23 już miała dziecko
Zahartowana w bojach jesteśBo skurcze mam lekkie łatwe i przyjemne i się kuźwa mega nudzę...
Ty już rodzisz tyle czasu, więc chyba nic Cię nie zaskoczyTak bym chciała [emoji14] ale na razie skurcze "takie se", śluz dalej odlazi. Wzięłam prysznic, zaraz walne kawkę i może zrobie obiad ;p takie emocjonujące te rodzenie [emoji14]
A ja sprzątam i podczytuje, akcja się rozwija
Zostal mi salon z kuchnia, no i obiad, wiec najdłużej będę tu siedzieć . Jedno pranie (nasze) powieszone , pierze się pościel, kolejne ubranka małego do prasowania, jeszcze troszkę zostało .
Jak prałyscie pieluchy tetrowe? Czy białe można połączyć z takimi kolorowymi ?w sensie białymi z wzorkami ?