Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bez sensu, powinno byc wiecej widac, a nie mniejW appce nie widać suwaczkow
Obaj w 40tc jeden 3400 drugi 3750 i położna stwierdziła że chyba mało jadłam w tej ciąży... no jak się było o wodzie praktycznie to co...Okruszek malutki a Kacper i Bartek ile mieli i w jakich tygodniach się rodzili?
Ja tez wczoraj sprzątałam i nic się nie zapowiadało że dzisiaj się zacznie wiec wiedz...A ja sprzątam i podczytuje, akcja się rozwija
Zostal mi salon z kuchnia, no i obiad, wiec najdłużej będę tu siedzieć . Jedno pranie (nasze) powieszone , pierze się pościel, kolejne ubranka małego do prasowania, jeszcze troszkę zostało .
Jak prałyscie pieluchy tetrowe? Czy białe można połączyć z takimi kolorowymi ?w sensie białymi z wzorkami ?
Kurde te czekanie najgorsze...Za 3h dołączą mi oksytocyne. A balonika nie dają jak jest się po odejściu wód...
Ja miewam. jak sie przeciąże lub jak mnie rozciagajaco boli brzuch to mam coś takiego. u mnie to standard.A ktoras z was miala/ma na tym etapie brazowe plamienia?
Bo wlasnie u siebie zauwazylam, moze nie brazowe ale taka kawa latte [emoji23] nic sie nie ciagnie, wiec to chyba nie czop
Mam chyba te sameNic nie pofarbowalo, pieluchy pralam z tego co pamietam w 60stopniach
Ale ja nie mam tez mocno wzorkowych pieluch, o mniej wiecej takie
Zobacz załącznik 891619
nie strasz, ja mam jeszcze miesiąc do terminu i pełno braków wyprawkowych!Ja tez wczoraj sprzątałam i nic się nie zapowiadało że dzisiaj się zacznie wiec wiedz...
Dokładnie, tylko kolorami się różniąNo dziwne, bo po juz po zakupie widze go co chwile na ulicy [emoji23]