reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O ludzie, zostawic was na 2 godziny i tu takie poruszenie, prawie 200 postow do nadrobienia [emoji1]
Powodzenia rodzące! Zdawajcie relacje[emoji5]
U mnie pierogi polepione, firanka powieszona, fotelik wyprany, starego wyslalam po lozeczko, zeby je ogarnac i zeby juz sobie stalo, takze chyba wije gniazdo [emoji1]
Wpadlam na taki niecny plan, zeby urodzic chwile przed skierowaniem do szpitala, czyli przed 6 wrzesnia, zeby nie lezec tam 2 tygodni [emoji39]

Mam nadzieje, ze to plamienie to skracajaca sie szyjka i moj niecny plan sie zisci [emoji4]

Co prawda moje łóżeczko tez czeka na złożenie.
Najgorsze jest to ze jeszcze go nie zamówiłam [emoji28][emoji28]

reklama
A ja sprzątam i podczytuje, akcja się rozwija :D
Zostal mi salon z kuchnia, no i obiad, wiec najdłużej będę tu siedzieć . Jedno pranie (nasze:D) powieszone , pierze się pościel, kolejne ubranka małego do prasowania, jeszcze troszkę zostało .
Jak prałyscie pieluchy tetrowe? Czy białe można połączyć z takimi kolorowymi ?w sensie białymi z wzorkami ?

Tak, ja mieszalam ;)

A ja sprzątam i podczytuje, akcja się rozwija :D
Zostal mi salon z kuchnia, no i obiad, wiec najdłużej będę tu siedzieć . Jedno pranie (nasze:D) powieszone , pierze się pościel, kolejne ubranka małego do prasowania, jeszcze troszkę zostało .
Jak prałyscie pieluchy tetrowe? Czy białe można połączyć z takimi kolorowymi ?w sensie białymi z wzorkami ?

Ja miałam pranie: białe, białe ze wzorami, szaro-błękitne i resztę. Tsk podzieliłam i nic nie pofarbowało.

Kurde ja tu na mieście biegam i Was podczytuje a Wy takpiszecie! To nie fair,że jak się nudzę to cicho a jak nie mam czasu to 100 postów na godzinę :p

Ania i Gosia jestem z Wami!

Marta Ty tez się nie ociągaj :)

Tak, ja mieszalam ;)
Nic nie pofarbowało?na wysokiej temperaturze ?
Ja miałam pranie: białe, białe ze wzorami, szaro-błękitne i resztę. Tsk podzieliłam i nic nie pofarbowało.

Kurde ja tu na mieście biegam i Was podczytuje a Wy takpiszecie! To nie fair,że jak się nudzę to cicho a jak nie mam czasu to 100 postów na godzinę :p

Ania i Gosia jestem z Wami!

Marta Ty tez się nie ociągaj :)
Nie mam dużo tego białego, więc szkoda mi wstawiać pralki na 10 pieluch :D mam takie chusteczki z biedry wyłapujące kolor, to dorzucę i zobaczę, co z tego wyjdzie :D

@d_dream ja niby na 20 wrzesnia termin, ale 6.09 mam miec skierowanie na patologie ze wzgledu na cukrzyce. Jak wiekszosc czekam na syna [emoji39]
Na wadze +6 dzieki diecie cukrzycowej :D
Mlody juz wazy ponad 3kg wiec ciekawe jak to bedzie, mam nadzieje ze zdecyduje sie na szybsze opuszczenie swojego aktualnego apartamentu.
Wozek mam anex sport.
Wiecej pytan nie pamietam [emoji39]

@d_dream ja niby na 20 wrzesnia termin, ale 6.09 mam miec skierowanie na patologie ze wzgledu na cukrzyce. Jak wiekszosc czekam na syna [emoji39]
Na wadze +6 dzieki diecie cukrzycowej :D
Mlody juz wazy ponad 3kg wiec ciekawe jak to bedzie, mam nadzieje ze zdecyduje sie na szybsze opuszczenie swojego aktualnego apartamentu.
Wozek mam anex sport.
Wiecej pytan nie pamietam [emoji39]

O hahah miło ze zapamiętałaś o co pytałam! :)
Widzę właśnie ze u każdego syn. :)
Liczyłam i ja ale wyszło jak wyszło. Aby zdrowe! :)

Mi powiedział, że ja jeszcze z 2 kg przytyje i mały gdzieś dobije do 3,5 kg[emoji4] ja mam termin na 29.09

Mój pierwszy poród trwał 16 godzin.
Od samego początku miałam bóle. Zbudziły mnie skurcze w nocy. Pamietam ze przed samym porodem zrobili mi usg w szpitalu i z taka waga urodziła się mała jaka lekarz podał [emoji4] a miałam bóle z krzyża wiec ciężko było cokolwiek ze mną robić :p

reklama
Nic nie pofarbowało?na wysokiej temperaturze ?

Nie mam dużo tego białego, więc szkoda mi wstawiać pralki na 10 pieluch :D mam takie chusteczki z biedry wyłapujące kolor, to dorzucę i zobaczę, co z tego wyjdzie :D

Nic nie pofarbowalo, pieluchy pralam z tego co pamietam w 60stopniach [emoji5]
Ale ja nie mam tez mocno wzorkowych pieluch, o mniej wiecej takie
IMG_7020.JPG

Załączniki

• IMG_7020.JPG
    IMG_7020.JPG
    560,4 KB · Wyświetleń: 407
Do góry