reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O, to ja mam podobnie. Aż boję się zabierać za ten masaż krocza...

A ja sex mam regularnie, ale sama z siebie nie potrzebuje. Choć sny erotycznie mam co noc i to z obcymi kolesiami :p

Za to mój wiecznie posiadany bo przez te gorąco to chodzę prawie nago lub nago śpię to go bierze ochota. Choć ostatnio to aż mnie wkurzył, bo był w łazience to myśle wezmę sobie lusterko sprawdzę jak tam moje hemoroidy. I akurat wlazł do pokoju to mu mówię co robię bo myślałam, że go zniechęci ale gdzie tam, tak się rzucił na mnie ze mało lustra nie pobił :p

Ciekawe czy masaż by mi zrobił krocza :)

Hej dziewczynki :) Czytam Was na bieżąco chociaż czasem ciężko nadążyć :) U mnie dzisiaj 36+4, termin z OM 02.09 a USG 05.09 i mam nadzieję, że urodzę we wrześniu, nie chcę wcześniej :( Po ostatniej wizycie 1.08 szyjka długa i zamknięta i niech taka na razie będzie ;p Synek w 35+4 ważył 2440. W czwartek mam spotkanie z położną, pogadamy, zobaczymy oddział itp. W sobotę moje dziewczyny zrobiły mi imprezkę (a co, mąż będzie robił "pępkowe" to mnie się też należy :))

A ja sex mam regularnie, ale sama z siebie nie potrzebuje. Choć sny erotycznie mam co noc i to z obcymi kolesiami :p

Za to mój wiecznie posiadany bo przez te gorąco to chodzę prawie nago lub nago śpię to go bierze ochota. Choć ostatnio to aż mnie wkurzył, bo był w łazience to myśle wezmę sobie lusterko sprawdzę jak tam moje hemoroidy. I akurat wlazł do pokoju to mu mówię co robię bo myślałam, że go zniechęci ale gdzie tam, tak się rzucił na mnie ze mało lustra nie pobił :p

Ciekawe czy masaż by mi zrobił krocza :)

Zrobiłby zrobił ... jestem pewna

Hej dziewczynki :) Czytam Was na bieżąco chociaż czasem ciężko nadążyć :) U mnie dzisiaj 36+4, termin z OM 02.09 a USG 05.09 i mam nadzieję, że urodzę we wrześniu, nie chcę wcześniej :( Po ostatniej wizycie 1.08 szyjka długa i zamknięta i niech taka na razie będzie ;p Synek w 35+4 ważył 2440. W czwartek mam spotkanie z położną, pogadamy, zobaczymy oddział itp. W sobotę moje dziewczyny zrobiły mi imprezkę (a co, mąż będzie robił "pępkowe" to mnie się też należy :))

Super pamiątka takie babyshower :):) i śliczne zdjęcia:)

Super

@kasiaczek89pl - wprawdzie mnie nie wywolywalas do pisania (zreszta jakos nikt nie zuwazyl mojego znikniecia :(), ale napisze kilka slow.
Ja po dwoch dniach i nocach swietnego samopoczucia mam zjazd tak od dwoch dni. Mam jakies zatrucie albo taki rodzaj skorczy: parcie na mocz i stolec, a niewiele jestem w stanie z siebie wycisnac. Mam nadzieje, ze to nie jest to slynne oczyszczanie "przed". Do tego skorcze w nocy i generalnie postanowilam odposcic sobie aktywnosci. Wczesniej na zakupy pare razy poszlam, posprzatalam, ugotowalam, itp itd. Jednak mi nawet taka umiarkowana praca najwyrazniej szkodzi. Dzisiaj zrobilam badania lab., bylam u poloznej i lekarza ogolnego po skierowanie do kardiologa. Do tego wstawilam i powiesilam pranie, ugotowalam leczo i ryz z jablkami dla mnie (na moj brzuch, bo mam nadzieje, ze to jednak problem jelitowe). Maluch rusza sie intensywnie od wczoraj. Polozna nastraszyla mnie, ze moze maly sie owinal pepowina i sie szarpie :(. Aha i boli mnie cala miednica - zaczelam chodzic powoli i z trudnoscia. Jutro mam lekarza to sie duzo wyjasni. 3 tyg.temu lekarka byla optymistyczna co do donoszenia, dzisiaj polozna nie bardzo... zobaczymy, kto ma racje, a raczej jaki jest stan na teraz.
Polozna ma przyjsc do mnie na wizyte domowa w czwartek, juz po wizycie u lekarza. I co ciekawe zalecila mi zmiane otoczenia (jesli lekarz pozwoli) i odpoczynek. Jakis niedaleki wyjazd, powiedziala, ze siedzenie w czterech scianach nie dziala dobrze na psychike i samopoczucie. Ciekawe czy uda mi sie namowic na to mojego faceta.
Zreszta zobaczymy co powie moja gin.bo raczej nie wybiore sie na ip.

Czemu oni tak lubią straszyć?
A słyszałyscie o tym co wydarzyło się w Bytowie?
Kiedy zgłosiła się do szpitala z silnymi skurczami i bólem brzucha w szóstym miesiącu ciąży, była przekonana, że uzyska fachową opiekę. Od dziecka choruje na epilepsję, dlatego uznała swój stan za niezwykle niebezpieczny (a zresztą, czy zdrowy czy chory, to i tak nie jest dobry objaw), lekarz miał zbadać ją, a potem powiedzieć „płód jest obumarły”. Za chwilę dodał jednak „żartowałem”.

Oj... bo nie mam już siły narzekać a wszystko jakoś do d..y od rana.
Byłam z K. u tej psychiatry ona jakaś pop...rzona. Zadaje mi pytanie a kiedy odpowiadam to że "to mnie nie obchodzi", "za szybko pani mówi", "mówiłam do dziecka nie do pani" S. się wk...ił i wyszedł niemal trzaskając drzwiami. Gdybym była bardziej zwinna i nie próbowała powstrzymać łez pewnie zrobiłabym to samo. Nic nam nie dała ani do UP ani do Orzecznictwa. I w ogóle strasznie się wkurzyłam bo w upał bez klimy niemal furmanką w jedną stronę w drugą w korkach ze skurczami głodna... Pies mi kołdrę pogryzł. Bartek ryczy że nie ma się z kim bawić. Weszłam do domu z zakupami a matka pierwszy tekst "fajek może mi nie kupiłaś?"
Wszyscy mnie już dziś wku...wiali i dzwoni mamunia S. i skarży mu się na Teścia i na córkę... no bo nam potrzeba i takich info i tych wieści niezmiennych od roku rozwalającycg nasz związek i nasze relacje jakbyśmy swoich problemów nie mieli i swoich spraw. My na skargi nie chodzimy. A jak się pytają co tam to nie lamentujemy... tylko mówimy w skrócie... ;)

Znowu kiepski dzień :( ta psychiatra sama powinna się leczyć...

A ja ostatnio w nocy miałam takie boksy od synka aż mnie to obudzilo jak nigdy a wy tu piszecie że jak tak się dzieje to ba IP no idzie zwariował normalnie przesyatszylam się, ale od tamtej pory czuje ruchy regularnie matko aby wszystko było u nas ok

reklama
A ja ostatnio w nocy miałam takie boksy od synka aż mnie to obudzilo jak nigdy a wy tu piszecie że jak tak się dzieje to ba IP no idzie zwariował normalnie przesyatszylam się, ale od tamtej pory czuje ruchy regularnie matko aby wszystko było u nas ok

Lekarze w większości to świry. Bo na wizytach straszą a jak zgłaszasz się na IP czy do szpitala traktują jak hipochondryka.

Do góry