reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ej co jest ? Coś się stało czuje
Oj... bo nie mam już siły narzekać a wszystko jakoś do d..y od rana.
Byłam z K. u tej psychiatry ona jakaś pop...rzona. Zadaje mi pytanie a kiedy odpowiadam to że "to mnie nie obchodzi", "za szybko pani mówi", "mówiłam do dziecka nie do pani" S. się wk...ił i wyszedł niemal trzaskając drzwiami. Gdybym była bardziej zwinna i nie próbowała powstrzymać łez pewnie zrobiłabym to samo. Nic nam nie dała ani do UP ani do Orzecznictwa. I w ogóle strasznie się wkurzyłam bo w upał bez klimy niemal furmanką w jedną stronę w drugą w korkach ze skurczami głodna... Pies mi kołdrę pogryzł. Bartek ryczy że nie ma się z kim bawić. Weszłam do domu z zakupami a matka pierwszy tekst "fajek może mi nie kupiłaś?"
Wszyscy mnie już dziś wku...wiali i dzwoni mamunia S. i skarży mu się na Teścia i na córkę... no bo nam potrzeba i takich info i tych wieści niezmiennych od roku rozwalającycg nasz związek i nasze relacje jakbyśmy swoich problemów nie mieli i swoich spraw. My na skargi nie chodzimy. A jak się pytają co tam to nie lamentujemy... tylko mówimy w skrócie... ;)

reklama
Oj... bo nie mam już siły narzekać a wszystko jakoś do d..y od rana.
Byłam z K. u tej psychiatry ona jakaś pop...rzona. Zadaje mi pytanie a kiedy odpowiadam to że "to mnie nie obchodzi", "za szybko pani mówi", "mówiłam do dziecka nie do pani" S. się wk...ił i wyszedł niemal trzaskając drzwiami. Gdybym była bardziej zwinna i nie próbowała powstrzymać łez pewnie zrobiłabym to samo. Nic nam nie dała ani do UP ani do Orzecznictwa. I w ogóle strasznie się wkurzyłam bo w upał bez klimy niemal furmanką w jedną stronę w drugą w korkach ze skurczami głodna... Pies mi kołdrę pogryzł. Bartek ryczy że nie ma się z kim bawić. Weszłam do domu z zakupami a matka pierwszy tekst "fajek może mi nie kupiłaś?"
Wszyscy mnie już dziś wku...wiali i dzwoni mamunia S. i skarży mu się na Teścia i na córkę... no bo nam potrzeba i takich info i tych wieści niezmiennych od roku rozwalającycg nasz związek i nasze relacje jakbyśmy swoich problemów nie mieli i swoich spraw. My na skargi nie chodzimy. A jak się pytają co tam to nie lamentujemy... tylko mówimy w skrócie... ;)

Biedna... współczuje. Jebnieta jakaś ta psychiatra a rodzinka to już przesadza. Jak ja dawno nie slyszlam o tych fajkach ... może dlatego ze teraz kupuje tytoń ma maszynkę i robi... to nie słucham ciagle ze jej brakuje. Zreszta rzadko bywam. Czyli ogólna kumulacja wszystkiego ... przykro mi.

Ostatniego nie było bo urlop miał.
Tylko wyniki mi położna spisała, ciśnienie zmierzyła, posłuchała serduszka i zważyła mnie. I przełożyła o kolejne dwa tygodnie do przodu.
W 29tc było 1200g

No to wielkoluda nie będzie. Dajmy na to ze 200g na tydz przybywa a Ty masz ile ? 34?35? Bo ja naprawdę dziś zaćmienie umysłu mam i nie pamietam

reklama
Do góry