reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jak położna może powiedzieć takie rzeczy nie będąc lekarzem? No ludzie świeci nawet mój lekarz mówil że nie starsza kobiet do dwóch owiniec co za baba
Ja to aż sama się wystraszyłam czytając to.
Bo mi nigdy pępowina nawet na myśl nie przyszła.
A co z taką "wiadomością" kobieta ma zrobić? Straszenie bez sensu. Tylko dzień psuje
Dlatego jak idę do gina popołudniu to mu podaję wagę z rana. Co mi po tym, że on mnie zważy po obiedzie itp. [emoji23]
A mnie waży przed wizytą.
I nie odlicza ciuchów ;) psia mać

Ja Cię rozumie. Każda kobieta chce fajnie wyglądać a zmiany w ciąży nie sluza temu ... ale większego wpływu na to nie masz wiec szkoda się dołować ... a faceta masz fajnego i mądrego :)
Niby to wszystko wiem ale hormony w połączeniu z tym że wyglądam nie tak jak bym chciała robią swoje . A faceta mam cudownego :)

Ta w brzuchu ? Czy ta w domu ? Bo w brzuchu to i tak pewnie się zacznie wiercić choćby przed był spokój. Albo na odwrót. Seksy ukołyszą ja. Bo dzieci to odczuwają jako kołysanie podobno
Ta w brzuchu nasz pierwszy dzidziuś [emoji14] ja mu to tłumaczę ale nie przegada no przecież ona wie co robimy [emoji14]

No to wielkoluda nie będzie. Dajmy na to ze 200g na tydz przybywa a Ty masz ile ? 34?35? Bo ja naprawdę dziś zaćmienie umysłu mam i nie pamietam
Jutro stuknie 34tc.
Ja naprawdę normalnie się nie przejmuje.takimi rzeczami.
Chyba dziś za dużo poprostu mam na głowie i ciśnienie pewnie niskie i świruje.
Poprostu mała się rozpycha tak że czuje ją aż za żebrami. Jak się bokiem położe to ona tyłkiem na materacu łóżka leży i mnie łokciem naparza żebym się przesunęła. No to raczej malutka to ona nie jest. Tiaa
Hormony.
Najlepiej zwalić na hormony.

Jutro stuknie 34tc.
Ja naprawdę normalnie się nie przejmuje.takimi rzeczami.
Chyba dziś za dużo poprostu mam na głowie i ciśnienie pewnie niskie i świruje.
Poprostu mała się rozpycha tak że czuje ją aż za żebrami. Jak się bokiem położe to ona tyłkiem na materacu łóżka leży i mnie łokciem naparza żebym się przesunęła. No to raczej malutka to ona nie jest. Tiaa
Hormony.
Najlepiej zwalić na hormony.

Gorszy dzień i tyle. Myśle ze więcej jak 2200 nie ma. Do 2400. Tak obstawiam ale kazde rośnie inaczej.

reklama
Chloe mój gin tez mnie straszył duszeniem dziecka- ze jak poczuje gwałtowne ruchy to na IP. A dzień po mój dostał pierwszej czkawki- to byłam obsrana delikatnie mówiąc.
Ale trzeba myśleć pozytywnie bo to nam głównie zostaje by nie zwariować :)

Do góry