reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O, to ja mam podobnie. Aż boję się zabierać za ten masaż krocza...

A ja sex mam regularnie, ale sama z siebie nie potrzebuje. Choć sny erotycznie mam co noc i to z obcymi kolesiami :p

Za to mój wiecznie posiadany bo przez te gorąco to chodzę prawie nago lub nago śpię to go bierze ochota. Choć ostatnio to aż mnie wkurzył, bo był w łazience to myśle wezmę sobie lusterko sprawdzę jak tam moje hemoroidy. I akurat wlazł do pokoju to mu mówię co robię bo myślałam, że go zniechęci ale gdzie tam, tak się rzucił na mnie ze mało lustra nie pobił :p

Ciekawe czy masaż by mi zrobił krocza :)

Hej dziewczynki :) Czytam Was na bieżąco chociaż czasem ciężko nadążyć :) U mnie dzisiaj 36+4, termin z OM 02.09 a USG 05.09 i mam nadzieję, że urodzę we wrześniu, nie chcę wcześniej :( Po ostatniej wizycie 1.08 szyjka długa i zamknięta i niech taka na razie będzie ;p Synek w 35+4 ważył 2440. W czwartek mam spotkanie z położną, pogadamy, zobaczymy oddział itp. W sobotę moje dziewczyny zrobiły mi imprezkę (a co, mąż będzie robił "pępkowe" to mnie się też należy :))

A ja sex mam regularnie, ale sama z siebie nie potrzebuje. Choć sny erotycznie mam co noc i to z obcymi kolesiami :p

Za to mój wiecznie posiadany bo przez te gorąco to chodzę prawie nago lub nago śpię to go bierze ochota. Choć ostatnio to aż mnie wkurzył, bo był w łazience to myśle wezmę sobie lusterko sprawdzę jak tam moje hemoroidy. I akurat wlazł do pokoju to mu mówię co robię bo myślałam, że go zniechęci ale gdzie tam, tak się rzucił na mnie ze mało lustra nie pobił :p

Ciekawe czy masaż by mi zrobił krocza :)

Zrobiłby zrobił ... jestem pewna

Hej dziewczynki :) Czytam Was na bieżąco chociaż czasem ciężko nadążyć :) U mnie dzisiaj 36+4, termin z OM 02.09 a USG 05.09 i mam nadzieję, że urodzę we wrześniu, nie chcę wcześniej :( Po ostatniej wizycie 1.08 szyjka długa i zamknięta i niech taka na razie będzie ;p Synek w 35+4 ważył 2440. W czwartek mam spotkanie z położną, pogadamy, zobaczymy oddział itp. W sobotę moje dziewczyny zrobiły mi imprezkę (a co, mąż będzie robił "pępkowe" to mnie się też należy :))

Super pamiątka takie babyshower :):) i śliczne zdjęcia:)

Super

@kasiaczek89pl - wprawdzie mnie nie wywolywalas do pisania (zreszta jakos nikt nie zuwazyl mojego znikniecia :(), ale napisze kilka slow.
Ja po dwoch dniach i nocach swietnego samopoczucia mam zjazd tak od dwoch dni. Mam jakies zatrucie albo taki rodzaj skorczy: parcie na mocz i stolec, a niewiele jestem w stanie z siebie wycisnac. Mam nadzieje, ze to nie jest to slynne oczyszczanie "przed". Do tego skorcze w nocy i generalnie postanowilam odposcic sobie aktywnosci. Wczesniej na zakupy pare razy poszlam, posprzatalam, ugotowalam, itp itd. Jednak mi nawet taka umiarkowana praca najwyrazniej szkodzi. Dzisiaj zrobilam badania lab., bylam u poloznej i lekarza ogolnego po skierowanie do kardiologa. Do tego wstawilam i powiesilam pranie, ugotowalam leczo i ryz z jablkami dla mnie (na moj brzuch, bo mam nadzieje, ze to jednak problem jelitowe). Maluch rusza sie intensywnie od wczoraj. Polozna nastraszyla mnie, ze moze maly sie owinal pepowina i sie szarpie :(. Aha i boli mnie cala miednica - zaczelam chodzic powoli i z trudnoscia. Jutro mam lekarza to sie duzo wyjasni. 3 tyg.temu lekarka byla optymistyczna co do donoszenia, dzisiaj polozna nie bardzo... zobaczymy, kto ma racje, a raczej jaki jest stan na teraz.
Polozna ma przyjsc do mnie na wizyte domowa w czwartek, juz po wizycie u lekarza. I co ciekawe zalecila mi zmiane otoczenia (jesli lekarz pozwoli) i odpoczynek. Jakis niedaleki wyjazd, powiedziala, ze siedzenie w czterech scianach nie dziala dobrze na psychike i samopoczucie. Ciekawe czy uda mi sie namowic na to mojego faceta.
Zreszta zobaczymy co powie moja gin.bo raczej nie wybiore sie na ip.

Czemu oni tak lubią straszyć?
A słyszałyscie o tym co wydarzyło się w Bytowie?
Kiedy zgłosiła się do szpitala z silnymi skurczami i bólem brzucha w szóstym miesiącu ciąży, była przekonana, że uzyska fachową opiekę. Od dziecka choruje na epilepsję, dlatego uznała swój stan za niezwykle niebezpieczny (a zresztą, czy zdrowy czy chory, to i tak nie jest dobry objaw), lekarz miał zbadać ją, a potem powiedzieć „płód jest obumarły”. Za chwilę dodał jednak „żartowałem”.

Oj... bo nie mam już siły narzekać a wszystko jakoś do d..y od rana.
Byłam z K. u tej psychiatry ona jakaś pop...rzona. Zadaje mi pytanie a kiedy odpowiadam to że "to mnie nie obchodzi", "za szybko pani mówi", "mówiłam do dziecka nie do pani" S. się wk...ił i wyszedł niemal trzaskając drzwiami. Gdybym była bardziej zwinna i nie próbowała powstrzymać łez pewnie zrobiłabym to samo. Nic nam nie dała ani do UP ani do Orzecznictwa. I w ogóle strasznie się wkurzyłam bo w upał bez klimy niemal furmanką w jedną stronę w drugą w korkach ze skurczami głodna... Pies mi kołdrę pogryzł. Bartek ryczy że nie ma się z kim bawić. Weszłam do domu z zakupami a matka pierwszy tekst "fajek może mi nie kupiłaś?"
Wszyscy mnie już dziś wku...wiali i dzwoni mamunia S. i skarży mu się na Teścia i na córkę... no bo nam potrzeba i takich info i tych wieści niezmiennych od roku rozwalającycg nasz związek i nasze relacje jakbyśmy swoich problemów nie mieli i swoich spraw. My na skargi nie chodzimy. A jak się pytają co tam to nie lamentujemy... tylko mówimy w skrócie... ;)

Znowu kiepski dzień :( ta psychiatra sama powinna się leczyć...

A ja ostatnio w nocy miałam takie boksy od synka aż mnie to obudzilo jak nigdy a wy tu piszecie że jak tak się dzieje to ba IP no idzie zwariował normalnie przesyatszylam się, ale od tamtej pory czuje ruchy regularnie matko aby wszystko było u nas ok

reklama
A ja ostatnio w nocy miałam takie boksy od synka aż mnie to obudzilo jak nigdy a wy tu piszecie że jak tak się dzieje to ba IP no idzie zwariował normalnie przesyatszylam się, ale od tamtej pory czuje ruchy regularnie matko aby wszystko było u nas ok

Lekarze w większości to świry. Bo na wizytach straszą a jak zgłaszasz się na IP czy do szpitala traktują jak hipochondryka.

Do góry