oluchapoducha
Fanka BB :)
A to nie wiedziałam że na żwirki nie robią planowych cc.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za dużo internetówA ja ostatnio w nocy miałam takie boksy od synka aż mnie to obudzilo jak nigdy a wy tu piszecie że jak tak się dzieje to ba IP no idzie zwariował normalnie przesyatszylam się, ale od tamtej pory czuje ruchy regularnie matko aby wszystko było u nas ok
Generalnie chodzi o to, ze maly sie inaczej rusza, ontensywniej i bolesniej. Ona tez mowila, ze moze dlatego, ze inna pogoda jest, mniej upalna a dzieci brzuszkowe tez na to reaguja. Powiedziala tez, zeby ufac instynktowi matki, ze kobita czesto czuje kiedy cos jest nie tak. I reagowac zgodnie z przeczuciem.Ja to aż sama się wystraszyłam czytając to.
Bo mi nigdy pępowina nawet na myśl nie przyszła.
A co z taką "wiadomością" kobieta ma zrobić? Straszenie bez sensu. Tylko dzień psuje
wiele rzeczy mi nie smakuje, nawet woda.
Kurczę a ja z "ciąży" to mam tylko zdjęcia które sama sobie zrobię "do lustra"
Bo chłopu wysyłam czasem.
Mam.dosłownie dwa lub trzy które zrobił mi.ktoś inny i na.którym widać że w ciąży jestem.
Ja to na takim ciśnieniu chodzę że masakra... Ale czasami go przekabace bo wiadomo on też potrzeby ma ile będzie mówił nie [emoji16]A ja sex mam regularnie, ale sama z siebie nie potrzebuje. Choć sny erotycznie mam co noc i to z obcymi kolesiami [emoji14]
Za to mój wiecznie posiadany bo przez te gorąco to chodzę prawie nago lub nago śpię to go bierze ochota. Choć ostatnio to aż mnie wkurzył, bo był w łazience to myśle wezmę sobie lusterko sprawdzę jak tam moje hemoroidy. I akurat wlazł do pokoju to mu mówię co robię bo myślałam, że go zniechęci ale gdzie tam, tak się rzucił na mnie ze mało lustra nie pobił [emoji14]
Ciekawe czy masaż by mi zrobił krocza
Super pamiątka [emoji4]Hej dziewczynki Czytam Was na bieżąco chociaż czasem ciężko nadążyć U mnie dzisiaj 36+4, termin z OM 02.09 a USG 05.09 i mam nadzieję, że urodzę we wrześniu, nie chcę wcześniej Po ostatniej wizycie 1.08 szyjka długa i zamknięta i niech taka na razie będzie ;p Synek w 35+4 ważył 2440. W czwartek mam spotkanie z położną, pogadamy, zobaczymy oddział itp. W sobotę moje dziewczyny zrobiły mi imprezkę (a co, mąż będzie robił "pępkowe" to mnie się też należy )
Widziałam właśnie nie wiem ale ja bym chyba go tam zjadła a na pewno mój mążCzemu oni tak lubią straszyć?
A słyszałyscie o tym co wydarzyło się w Bytowie?
Kiedy zgłosiła się do szpitala z silnymi skurczami i bólem brzucha w szóstym miesiącu ciąży, była przekonana, że uzyska fachową opiekę. Od dziecka choruje na epilepsję, dlatego uznała swój stan za niezwykle niebezpieczny (a zresztą, czy zdrowy czy chory, to i tak nie jest dobry objaw), lekarz miał zbadać ją, a potem powiedzieć „płód jest obumarły”. Za chwilę dodał jednak „żartowałem”.
Znowu kiepski dzień ta psychiatra sama powinna się leczyć...
Ponoc trzeba reagowac na zmiane "wzorca ruchow", jesli sie dziecko nie rusza, slabo rusza albo jak sie rusza bardzo gwaltownie.Za dużo internetów
Mi lekarz w żadnej z trzech ciąż nie kazał liczyć ruchów, nie mówił nic o tym że jak mocniejsze ruchy to na pogotowie .....
A tu im bliżej rozwiązania tym "ciekawsze" historie.
Czyżby trzeba było odstawić internety?
Dokladnie i pisza w karcie wypisowej z IP, zeby zglaszac sie z regularnymi skurczami lub krwawieniem zywa krwia ...Lekarze w większości to świry. Bo na wizytach straszą a jak zgłaszasz się na IP czy do szpitala traktują jak hipochondryka.
Rób! Bo serio będziesz żałowała. Ja mega żałuję, że nie miałam żadnych fajnych zdjęć z ciąży z Werką. Tylko te do lustra właśnieJa myślałam o sesji ciążowej ale kurde ciagle coś mnie zniechęca. I teraz aż się boje, że potem będę żałowała i w sumie nie wiem co robić
Polecam my mamy mase pieknych zdjec. Pytalam o sesje z noworodkiem. Fotografka mowi, ze po porodzie to czesto nie ma sie sil, ale fajnie wychodzi taka na roczek z chodzacym dzieciemJa myślałam o sesji ciążowej ale kurde ciagle coś mnie zniechęca. I teraz aż się boje, że potem będę żałowała i w sumie nie wiem co robić