reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Jedź:) może coś Ci doradzą co i jak, może też już czas [emoji33][emoji33][emoji33]

Nie mam pojęcia ale dziwna kombinacja objawow. I jeszcze mi auto zeswirowalo , znaczy podnoszenie zawieszenia i albo było czuć kazda dziurę albo chciał się podnieść a nie mógł i tak dziwnie podskakiwał. Wytrząslo mnie. Idę do siostry zostawię młode i za godz lekarz.

Byłam dziś w smyku ale tym razem kupiłam kilka ubrań dla synka siostry przyjeżdżają 7 września i chce mu coś dać, robię też taki fajny koszyk z pierwszymi lakociami deserki, obiadki, biszkopty, soczki, kaszki kupiłem też 5pak sliniakow takie zakupy bardzo mnie ciesza i już widzę jak moje dziecie w 5 miesiącu życia zacznie jeść jabłuszko lub marchewkę hihi

reklama
U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Gratulacje! Zdrowia dla Was!
My tak narzekamy na te położne i pielęgniarki a seremida też pielęgniarka i ciekawe co myśli w takich sytuacjach???? No wiadomo nie wszystkie kobiety takie są, ale z reguły France to położne się trafiają, znieczulice
Większość pielegniarek/położnych jest starej daty lub została "wychowana" przez takie pielęgniarki/położne i nauczona takich złych nawyków. Przykre to jest. Większość jest wypalona, zrezygnowana i swoje frustracje przenosi na pacjentów :(
Muszę po zapasy skoczyć ehhh:errr:

Mi też dokucza ala czyrak od trzech tygodni myślalam że zejdzie sam albo pęknie ale niestety nie jest coraz gorzej w piątek muszę już lekarzowi powiedzieć bo wcześniej myślałam że wucisne lub sam zejdzie, nie wiem czy dobrze robię ale smaruje go od wczoraj maścia ihtiolowa
Ja miałam kaszaka w pachwinie i właśnie maścią ichtiolową smarowałam plaster i chodziłam tak całymi dniami, bo ona ropę wyciąga. Jak wyschło to zmieniałam plaster. Po kilku dniach smarowania pod prysznicem mi to pękło, więc wycisnęłam, ile się dało i zdezynfekowałam, a później tormentiolem smarowałam, bo działa odkażająco i antybakteryjnie. Jak nic się do wizyty nie zmieni to chyba lepiej powiedzieć lekarzowi. Może ma lepsze sposoby.

Do góry