kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pogoda wariuje może stąd?
No od rana takie mamWysokie!!
Kurde nie wiem? Niby napisane słońcu z lekarzem ale już łapie się wszystkiego aby lekarz nie musiał mi tam grzebać, może ja przebije?Można ją w ciąży? Mój mąż też tym smaruje i mu schodzi po 4-7dni. On smaruje 2x dziennie zazwyczaj.
Ja to przebijam te "czyraki" wyparzoną igłą i potem dezynfekuję spieytusem salicylowym.
To drugie też niespecjalne... chyba że ten typ tak ma... u mnie powyżej 127 i 76 to już kiepskoNie pierwszy to raczej błąd
To podwyższone kontroluj to dzisiaj146/91 puls 105.....
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Ja bym przebiła... ale ja to się z tym nie cackamKurde nie wiem? Niby napisane słońcu z lekarzem ale już łapie się wszystkiego aby lekarz nie musiał mi tam grzebać, może ja przebije?
Piękne fotkiSesja za nami
Piękna pamiątka. Już myślimy gdzie powiesimy focie