reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No od rana takie mam
Teraz mnie głowa do tego boli....
Myślałam że z głodu bom poczucie czasu straciła przy maszynie....
Dobra idę myć podwozie na wizytę bo dziś busem jadę .....eh
To dobrze że masz lekarza.
Moja matka ma dziś jazdy z ciśnieniem też... tylko u niej to b. niebezpieczne.

Ja myślę że to z pogody nie wiem jaka u Was ale u nas burzowe chmury. Wiatr. Niby przyjemnie ale ciśnienie atm. wariuje.

U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Gratuluję! Opowiedz więcej w wolnej chwili! Jak tam maleństwo?

Ja nawet nie mam ciśniomierza (ciśnieniomierza??) w domu.
Pogoda fajna dziś ale coś mi ciężko chodzić. Taka jestem jakaś dziwna. Drzemka by się przydała pewnie ale nie wiem czy ogarne przy chłopakach.
Ja też dzisiaj zamulam... A S. sobie wymyślił, że mam mu poczytac o samozatrudnieniu, bo zastanawia się nad własną dzialalnością. A ja się do tego akurat dzisiaj nadaje, kiedy mózg mi działa na pol gwizdka :D

Ja mam ciśnieniomierz bo matka ma nadciśnienie itepety więc jest tak bym też nie miała. Ale rzadko mierzę bo mnie to tylko stresuje.

reklama
Ja mam ciśnieniomierz bo matka ma nadciśnienie itepety więc jest tak bym też nie miała. Ale rzadko mierzę bo mnie to tylko stresuje.
Ja jestem wysokociśnieniowe. Z nadciśnieniem
Do tej pory było kilka epizodów z ciśnieniem więc sprawdzam itp.
Moi rodzice oboje mama arytmia i migotania,tata sztuczna zastawka..
.

Do góry