D
Deleted member 178444
Gość
Nie pokazuje mi się nic :/Sesja za nami
Piękna pamiątka. Już myślimy gdzie powiesimy focie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie pokazuje mi się nic :/Sesja za nami
To dobrze że masz lekarza.No od rana takie mam
Teraz mnie głowa do tego boli....
Myślałam że z głodu bom poczucie czasu straciła przy maszynie....
Dobra idę myć podwozie na wizytę bo dziś busem jadę .....eh
Gratuluję! Opowiedz więcej w wolnej chwili! Jak tam maleństwo?U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Ja też dzisiaj zamulam... A S. sobie wymyślił, że mam mu poczytac o samozatrudnieniu, bo zastanawia się nad własną dzialalnością. A ja się do tego akurat dzisiaj nadaje, kiedy mózg mi działa na pol gwizdkaJa nawet nie mam ciśniomierza (ciśnieniomierza??) w domu.
Pogoda fajna dziś ale coś mi ciężko chodzić. Taka jestem jakaś dziwna. Drzemka by się przydała pewnie ale nie wiem czy ogarne przy chłopakach.
Sesja za nami
Nie pokazuje mi się nic :/
Ja nawet nie mam ciśniomierza (ciśnieniomierza??) w domu.
Pogoda fajna dziś ale coś mi ciężko chodzić. Taka jestem jakaś dziwna. Drzemka by się przydała pewnie ale nie wiem czy ogarne przy chłopakach.
Dobra krzyż mnie boli brzuch tez w dodatku mnie przesralo kłuje w bobrze jak głupie. Jednak jadę na ta wizytę
Ja jestem wysokociśnieniowe. Z nadciśnieniemJa mam ciśnieniomierz bo matka ma nadciśnienie itepety więc jest tak bym też nie miała. Ale rzadko mierzę bo mnie to tylko stresuje.