D
Deleted member 178444
Gość
Nie pokazuje mi się nic :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze że masz lekarza.No od rana takie mam
Teraz mnie głowa do tego boli....
Myślałam że z głodu bom poczucie czasu straciła przy maszynie....
Dobra idę myć podwozie na wizytę bo dziś busem jadę .....eh
Gratuluję! Opowiedz więcej w wolnej chwili! Jak tam maleństwo?U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Ja też dzisiaj zamulam... A S. sobie wymyślił, że mam mu poczytac o samozatrudnieniu, bo zastanawia się nad własną dzialalnością. A ja się do tego akurat dzisiaj nadaje, kiedy mózg mi działa na pol gwizdkaJa nawet nie mam ciśniomierza (ciśnieniomierza??) w domu.
Pogoda fajna dziś ale coś mi ciężko chodzić. Taka jestem jakaś dziwna. Drzemka by się przydała pewnie ale nie wiem czy ogarne przy chłopakach.
Ja nawet nie mam ciśniomierza (ciśnieniomierza??) w domu.
Pogoda fajna dziś ale coś mi ciężko chodzić. Taka jestem jakaś dziwna. Drzemka by się przydała pewnie ale nie wiem czy ogarne przy chłopakach.
Dobra krzyż mnie boli brzuch tez w dodatku mnie przesralokłuje w bobrze jak głupie. Jednak jadę na ta wizytę
Ja jestem wysokociśnieniowe. Z nadciśnieniemJa mam ciśnieniomierz bo matka ma nadciśnienie itepety więc jest tak bym też nie miała. Ale rzadko mierzę bo mnie to tylko stresuje.