majapszczolka242
Fanka BB :)
GratulujęU mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
No i jednak to nie @wojtyśka tylko Ty rozpoczęłaś Wielkie Wypakowywanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulujęU mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Oj mi też ostatnio krzyż dał we znaki to chyba końcówka w tej ciąży [emoji847]Dobra krzyż mnie boli brzuch tez w dodatku mnie przesralokłuje w bobrze jak głupie. Jednak jadę na ta wizytę
Jedźmoże coś Ci doradzą co i jak, może też już czas [emoji33][emoji33][emoji33]
Daj znać poNie mam pojęcia ale dziwna kombinacja objawow. I jeszcze mi auto zeswirowalo , znaczy podnoszenie zawieszenia i albo było czuć kazda dziurę albo chciał się podnieść a nie mógł i tak dziwnie podskakiwał. Wytrząslo mnie. Idę do siostry zostawię młode i za godz lekarz.
Daj znać po
piękna kiecka
trzymam kciuki, żeby wszystko było okNapisze. Pewnie jeszcze z poczekalni będę klepać. Teraz się napije jakiej herbaty u siostry i trochę odsapne
trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
Gratulacje! Zdrowia dla Was!U mnie juz ok, 31.07 mialam cesarke, ogolnie wporzadku
Większość pielegniarek/położnych jest starej daty lub została "wychowana" przez takie pielęgniarki/położne i nauczona takich złych nawyków. Przykre to jest. Większość jest wypalona, zrezygnowana i swoje frustracje przenosi na pacjentówMy tak narzekamy na te położne i pielęgniarki a seremida też pielęgniarka i ciekawe co myśli w takich sytuacjach???? No wiadomo nie wszystkie kobiety takie są, ale z reguły France to położne się trafiają, znieczulice
Ja miałam kaszaka w pachwinie i właśnie maścią ichtiolową smarowałam plaster i chodziłam tak całymi dniami, bo ona ropę wyciąga. Jak wyschło to zmieniałam plaster. Po kilku dniach smarowania pod prysznicem mi to pękło, więc wycisnęłam, ile się dało i zdezynfekowałam, a później tormentiolem smarowałam, bo działa odkażająco i antybakteryjnie. Jak nic się do wizyty nie zmieni to chyba lepiej powiedzieć lekarzowi. Może ma lepsze sposoby.Muszę po zapasy skoczyć ehhh
Mi też dokucza ala czyrak od trzech tygodni myślalam że zejdzie sam albo pęknie ale niestety nie jest coraz gorzej w piątek muszę już lekarzowi powiedzieć bo wcześniej myślałam że wucisne lub sam zejdzie, nie wiem czy dobrze robię ale smaruje go od wczoraj maścia ihtiolowa