reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moja koleżanka próbowała i urodziła w 40 tygodniu :)

Mnie pani doktor powiedziała ,że od 37 możemy działać . Też mam zamiar więcej się w tym czasie ruszać ;) [emoji16] a co będzie to i tak wszystko w rękach Boga :)

Hej,
ja juz po dentyscie...usunął zęba tyle ile mógł, resztę po porodzie idę ogarnąć łącznie z dolnymi 8...a potem znowu aparat...znowu bo juz nosilam jako dziecko ale caly dół mam krzywy znowu...cóż jak mus to mus...mam po prostu za dużo zębów a za wąską szczękę...że też tak czego innego nie można mieć więcej :rofl:
Olka.fasolka, super wyglądasz. Ja jak.patrze na karte z poprzedniej ciazy to mam taka sama wage co zapowiada ze zas bede na plusie 17 kg, z tym ze 2 tyg po porodzie mialam juz z powrotem swoja wage czyli 55 kg...ciekawe jak teraz to bedzie.
Goj, super ze z mieszkaniem tak wyszło, w sensie ze bedziesz je miała, pomijam okoliczności...oby teraz wszystko szło z górki.
Jeju ale skwar, u mnie do słońca jedyne 47 stopni...47!!! :errr:
Ide leżeć i odpoczywać... :happy:

Ja lubię piwo. Ale z bezalkoholowych tylko bavaria jest dobra i faktycznie smakuje jak piwo :pMatko, jaka chudzinka z Ciebie. Kobiety Cię pewnie nienawidzą [emoji14] mnie zazdrość zżera od patrzenia na zdjęcie [emoji14]
Ja w ogole nie lubie piwa, ale Bavaria, szczegolnie pszeniczna jest dobra :).
Testowalam wina bezalkoholowe- 3 rozne i ze sklepu z winami i z Piotra i Pawla, ale jak ktos lubi wino to niech nawet nie probuje ;).

Ostatnia edycja:
Hej,
ja juz po dentyscie...usunął zęba tyle ile mógł, resztę po porodzie idę ogarnąć łącznie z dolnymi 8...a potem znowu aparat...znowu bo juz nosilam jako dziecko ale caly dół mam krzywy znowu...cóż jak mus to mus...mam po prostu za dużo zębów a za wąską szczękę...że też tak czego innego nie można mieć więcej :rofl:
Olka.fasolka, super wyglądasz. Ja jak.patrze na karte z poprzedniej ciazy to mam taka sama wage co zapowiada ze zas bede na plusie 17 kg, z tym ze 2 tyg po porodzie mialam juz z powrotem swoja wage czyli 55 kg...ciekawe jak teraz to bedzie.
Goj, super ze z mieszkaniem tak wyszło, w sensie ze bedziesz je miała, pomijam okoliczności...oby teraz wszystko szło z górki.
47 ?????

A ja się ratuje wiatrakiem ... ;) Nie wiem czy dzisiejszy dzień nie zakończy się wymiotami... Coś mi się zbiera... Fuj.

Ja też nie widzę sensu picia piwa bez rauszu [emoji23] te smakowe 0% to słodkie jak cholera.
Ja lubię smak piwa :) Koleżanki zawsze winko, kolorowe drinki, jak piwo to z soczkiem i przez słomkę a ja jak chłop dosłownie... Co poradzę ;p Wypróbowałam chyba wszystkie jakie są 0,0 % ;p bo naprawdę mi tego smaku brakowało. Najbardziej smakuje mi Heineken 0,0 %. Chyba najbardziej zbliżony do zwykłego. Tak mi się przynajmniej wydaje ;)

Hej,
Ja się zastanawiam jak przetrwam upały w mieszkaniu na 1 stronę okna... Teraz sobie robie przeciag i jakoś jest...

reklama
Dziewczyny jakie ubranka przygotowujecie na początek? Wzięłam się właśnie za pranie tych 56 i 62, nie wiem czy już przeznaczyć drugą szufladę w komodzie na te 62-68 czy to jeszcze za wcześnie?

Do góry