reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Moja koleżanka próbowała i urodziła w 40 tygodniu :)

Mnie pani doktor powiedziała ,że od 37 możemy działać . Też mam zamiar więcej się w tym czasie ruszać ;) [emoji16] a co będzie to i tak wszystko w rękach Boga :)

Hej,
ja juz po dentyscie...usunął zęba tyle ile mógł, resztę po porodzie idę ogarnąć łącznie z dolnymi 8...a potem znowu aparat...znowu bo juz nosilam jako dziecko ale caly dół mam krzywy znowu...cóż jak mus to mus...mam po prostu za dużo zębów a za wąską szczękę...że też tak czego innego nie można mieć więcej :rofl:
Olka.fasolka, super wyglądasz. Ja jak.patrze na karte z poprzedniej ciazy to mam taka sama wage co zapowiada ze zas bede na plusie 17 kg, z tym ze 2 tyg po porodzie mialam juz z powrotem swoja wage czyli 55 kg...ciekawe jak teraz to bedzie.
Goj, super ze z mieszkaniem tak wyszło, w sensie ze bedziesz je miała, pomijam okoliczności...oby teraz wszystko szło z górki.
Jeju ale skwar, u mnie do słońca jedyne 47 stopni...47!!! :errr:
Ide leżeć i odpoczywać... :happy:

Ja lubię piwo. Ale z bezalkoholowych tylko bavaria jest dobra i faktycznie smakuje jak piwo :pMatko, jaka chudzinka z Ciebie. Kobiety Cię pewnie nienawidzą [emoji14] mnie zazdrość zżera od patrzenia na zdjęcie [emoji14]
Ja w ogole nie lubie piwa, ale Bavaria, szczegolnie pszeniczna jest dobra :).
Testowalam wina bezalkoholowe- 3 rozne i ze sklepu z winami i z Piotra i Pawla, ale jak ktos lubi wino to niech nawet nie probuje ;).

Ostatnia edycja:
Hej,
ja juz po dentyscie...usunął zęba tyle ile mógł, resztę po porodzie idę ogarnąć łącznie z dolnymi 8...a potem znowu aparat...znowu bo juz nosilam jako dziecko ale caly dół mam krzywy znowu...cóż jak mus to mus...mam po prostu za dużo zębów a za wąską szczękę...że też tak czego innego nie można mieć więcej :rofl:
Olka.fasolka, super wyglądasz. Ja jak.patrze na karte z poprzedniej ciazy to mam taka sama wage co zapowiada ze zas bede na plusie 17 kg, z tym ze 2 tyg po porodzie mialam juz z powrotem swoja wage czyli 55 kg...ciekawe jak teraz to bedzie.
Goj, super ze z mieszkaniem tak wyszło, w sensie ze bedziesz je miała, pomijam okoliczności...oby teraz wszystko szło z górki.
47 ?????

A ja się ratuje wiatrakiem ... ;) Nie wiem czy dzisiejszy dzień nie zakończy się wymiotami... Coś mi się zbiera... Fuj.

Ja też nie widzę sensu picia piwa bez rauszu [emoji23] te smakowe 0% to słodkie jak cholera.
Ja lubię smak piwa :) Koleżanki zawsze winko, kolorowe drinki, jak piwo to z soczkiem i przez słomkę a ja jak chłop dosłownie... Co poradzę ;p Wypróbowałam chyba wszystkie jakie są 0,0 % ;p bo naprawdę mi tego smaku brakowało. Najbardziej smakuje mi Heineken 0,0 %. Chyba najbardziej zbliżony do zwykłego. Tak mi się przynajmniej wydaje ;)

Hej,
Ja się zastanawiam jak przetrwam upały w mieszkaniu na 1 stronę okna... Teraz sobie robie przeciag i jakoś jest...

reklama
Dziewczyny jakie ubranka przygotowujecie na początek? Wzięłam się właśnie za pranie tych 56 i 62, nie wiem czy już przeznaczyć drugą szufladę w komodzie na te 62-68 czy to jeszcze za wcześnie?

Do góry