reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@StarAnia haha, moja mama się śmieje, że z tyłu w ogóle nie widać, że w ciązy jestem i na ulicy pewnie faceci myślą sobie "dobra dupa" dopóki się nie odwrócę :D

dzięki tej diecie cukrzycowej trochę schudłam i udaje mi się trzymać formę, nawet zostało mi trochę wcięcia w talii :p tylko jako jedyna moja ginekolog twierdzi, że mam duży brzuch :p

@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, żeby było super jak na zdjęciach, bo wiadomo, że z tym bywa różnie. my znaleźliśmy dom odremontowany za takie śmieszne pieniądze, że zastanawiamy się gdzie jest haczyk, oprócz tego, że nie jest w samej Zielonej Górze. Też chyba się umówimy na oglądanie, bo jest w cenie o połowę mniejszych mieszkań w centrum.

reklama
Boże jaka jestem roztegowana.. a wiem..
Co do NFZtu inaczej przynajmniej u mnie jest jak idziesz na NFZ do prywatnej przychodni inaczej jak do Lecznictwa Otwartego... ja wybrałam tę przychodnie bo to jedna z bliżej domu i po drodze do szkół dzieci.

W ogóle w związku z przeprowadzką muszę jakoś na dniach Bartka przenieść do szkoły obok NOWEGO domu i obu do przychodni która jest dwie ulice dalej.

Screenshot_2018-07-05-14-59-58-1.png
Nasz blok i przyszła (mam nadzieję) szkoła B. Rzut beretem.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-05-14-59-58-1.png
    Screenshot_2018-07-05-14-59-58-1.png
    289,2 KB · Wyświetleń: 247
GoJ tak śmiechem żartem czy serio będziesz hasać ze sprzątaniem itd? Pytam bo mnie też to chodziło po głowie, mega wzmożona aktywność w 36 tyg ale boję się żeby nie zaszkodzić.
Róbcie zdjęcia tych mieszkań i się dziecię z nami :) fajnie zawsze pooglądać.
Ja dziś nawet się nie ubieralam, chodzę w piżamie cały czas. A w ogóle się z mężem jakoś tak przestawiliśmy że gadamy do 1 w nocy a śpimy do 10. Męczy mnie to bo potem wszystko takie rozlazle.
Zobaczę jak będę na siłach ale planuję jakoś przyspieszyć poród już w bezpiecznym terminie. A dziecko i tak wyjdzie kiedy będzie chciało choćbym nie wiem jak się starała...

reklama
Do góry