reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

@StarAnia haha, moja mama się śmieje, że z tyłu w ogóle nie widać, że w ciązy jestem i na ulicy pewnie faceci myślą sobie "dobra dupa" dopóki się nie odwrócę :D

dzięki tej diecie cukrzycowej trochę schudłam i udaje mi się trzymać formę, nawet zostało mi trochę wcięcia w talii :p tylko jako jedyna moja ginekolog twierdzi, że mam duży brzuch :p

@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, żeby było super jak na zdjęciach, bo wiadomo, że z tym bywa różnie. my znaleźliśmy dom odremontowany za takie śmieszne pieniądze, że zastanawiamy się gdzie jest haczyk, oprócz tego, że nie jest w samej Zielonej Górze. Też chyba się umówimy na oglądanie, bo jest w cenie o połowę mniejszych mieszkań w centrum.

reklama
Boże jaka jestem roztegowana.. a wiem..
Co do NFZtu inaczej przynajmniej u mnie jest jak idziesz na NFZ do prywatnej przychodni inaczej jak do Lecznictwa Otwartego... ja wybrałam tę przychodnie bo to jedna z bliżej domu i po drodze do szkół dzieci.

W ogóle w związku z przeprowadzką muszę jakoś na dniach Bartka przenieść do szkoły obok NOWEGO domu i obu do przychodni która jest dwie ulice dalej.

Screenshot_2018-07-05-14-59-58-1.png
Nasz blok i przyszła (mam nadzieję) szkoła B. Rzut beretem.

Załączniki

• Screenshot_2018-07-05-14-59-58-1.png
    Screenshot_2018-07-05-14-59-58-1.png
    289,2 KB · Wyświetleń: 249
GoJ tak śmiechem żartem czy serio będziesz hasać ze sprzątaniem itd? Pytam bo mnie też to chodziło po głowie, mega wzmożona aktywność w 36 tyg ale boję się żeby nie zaszkodzić.
Róbcie zdjęcia tych mieszkań i się dziecię z nami :) fajnie zawsze pooglądać.
Ja dziś nawet się nie ubieralam, chodzę w piżamie cały czas. A w ogóle się z mężem jakoś tak przestawiliśmy że gadamy do 1 w nocy a śpimy do 10. Męczy mnie to bo potem wszystko takie rozlazle.
Zobaczę jak będę na siłach ale planuję jakoś przyspieszyć poród już w bezpiecznym terminie. A dziecko i tak wyjdzie kiedy będzie chciało choćbym nie wiem jak się starała...

reklama
Do góry