reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)
no widzisz, to ciekawe co Tobie gin powiedza, ja u internisty nie byłam. Znalazłam za to artykuł w necie, że norma leukocytów dla kobiet w ciąży jest wyższa i 5-10 trzeba kontrolować czy się nie zwiększa, a powyżej 10 to jest zakażenie. tylko jeszcze te bakterie ;/ a jak u Ciebie wykryli, że masz zasttój w nerce? miałaś jakieś objawy? i czy masz jakieś objawy zakażenia teraz?

Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)
Mysle, ze nie zawadzi zrobic badanie, przynajmniej nie beda Cie kluc ;).

Ja dzisiaj byłam w sklepie wózkowym i jestem zadowolona. Na ich stronie ten komplet, co wzięłam byłby droższy, a miły pan spuścił nam cenę nawet bez pytania.
Wzięłam Bebetto Tito 2018 2w1 (czarna rama, szara góra) i Cybex Aton M i-size + bazę M isofix do niego (też szary).
U nas w Szczecinku nie było żadnego fajnego sklepu, więc pojechaliśmy 60km do Koszalina do BoboWózki.
Ile zapłacisz za fotelik? Jaka cała cena wyjdzie?

Moja znajoma jeździ białym dół gondoli i biała rama i jej córka ma pol roku a wózek zadbany i ciągle nie mogę się nadziwić jak ta biel z daleka się ładnie prezentuje super myślę że jak się Będzie dbalo to brudu nie Będzie widać a w tym bebetto Tito co chce kupić jest czarna torba a spacerówka ma naprawdę mało białego tak jakby przemyślenie sprawę....... Ja nie wiem o czym wy mówcie odnosi tych fotelików jejku jakąś nie kumata jestem więc jak seremida możesz wyślij mi zdjęcie tego fotelika co kupujesz do bebetto to zobaczę jak chociaż wygląda i napisz mi cenę u mnie wyszło że na allegro drożej niż u nas w sklepie ten sam model 80zl zaoszczędzam a przynajmniej jak będę musiała dać na gwarancję to do sklepu i oni się tym zajmują a nie ze musze wysyłać..... Sto razy się zastanawiałem nad kolorem nawet jeszcze dziś oglądałam czy nie zmienić model zostaje i kolor jednak też tak mi się podoba że czarny odpada

Pozatym wyspałam się dzieci układali Lego a ja odpoczynek już są na dworze a zaraz mam koleżankę na kawkę..... GoJ super sprawa z mieszkaniem nigdy nie pisałam że mieszkasz z rodzicami Przeciez zawsze mogą Ci niemowlę popilnowac a ty możesz iść po dzieci do szkoły

reklama
Do góry