D
Deleted member 180961
Gość
ja mam czarnego używanego anexa i nie jest ani trochę wyblakły
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no widzisz, to ciekawe co Tobie gin powiedza, ja u internisty nie byłam. Znalazłam za to artykuł w necie, że norma leukocytów dla kobiet w ciąży jest wyższa i 5-10 trzeba kontrolować czy się nie zwiększa, a powyżej 10 to jest zakażenie. tylko jeszcze te bakterie ;/ a jak u Ciebie wykryli, że masz zasttój w nerce? miałaś jakieś objawy? i czy masz jakieś objawy zakażenia teraz?Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie
Mysle, ze nie zawadzi zrobic badanie, przynajmniej nie beda Cie kluc .Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie
Kto mial albo bierze cybexa ?
Roiboos pokaz sukienke :-) pliissss
ja mam czarnego używanego anexa i nie jest ani trochę wyblakły
Ile zapłacisz za fotelik? Jaka cała cena wyjdzie?Ja dzisiaj byłam w sklepie wózkowym i jestem zadowolona. Na ich stronie ten komplet, co wzięłam byłby droższy, a miły pan spuścił nam cenę nawet bez pytania.
Wzięłam Bebetto Tito 2018 2w1 (czarna rama, szara góra) i Cybex Aton M i-size + bazę M isofix do niego (też szary).
U nas w Szczecinku nie było żadnego fajnego sklepu, więc pojechaliśmy 60km do Koszalina do BoboWózki.
StarAnia mam pytanie. Czy baza Isofix od maxi cosi pasuje do fotelika cybex aton 5?Jak miała wiedzę na takim poziomie, to watpilabym, czy fotelik poprawnie zamontowany i dobrze przymierzany.
Za komplet wyszło 3100 złIle zapłacisz za fotelik? Jaka cała cena wyjdzie?