reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
O i wlasnie jak z tym czarnym kolorsm wozka? Faktycznie zakurzona bedzie? Taka szarawa sie zrobi?
Kolorow nie chce podobaja mi sie albo boale albo czarnobiale na bialej ramie albo cale czarne na srebrnej albo vzarnej ramie tylko jak z tym ciemnym ...? Faktyczmie blaknie kurzy sie?

Hahaha @Kala07 ale naskrobalas pytań [emoji14] do 2000 jeśli chodzi o nowe wózki, to dla mnie istnieje tylko cybex balios S, ALE, ja mam konkretne wymagania, a ktoś inny może mieć całkiem inne ;) dla jednego fajne koła to tylko i wyłącznie pompowane, a dla innych tylko bezdętkowe. Także tego [emoji14]
Czarny często się odbarwia na paskudny brąz - nie bralabym osobiscie. Białe roznie, zależy od producenta. Niektóre żółkną, inne nie. A brudzić, to się wszystko brudzi, nie ważne w jakim kolorze ;)

Dzwoniła do mnie babka z WZLu. Mam napisać odwołanie, że lokalizacja mi odpowiada i mieszkanie w sumie też ale żeby napisać o tym sąsiedzie i robactwie i załączyć kopię karty ciąży. I się zobaczy co i jak... Także tak zrobię i jutro im zaniosę. Zobaczymy. 4lata już czekam i nie chciałabym następnych 4 czekać...

Co do wózków mój teść mnie w...ił bo od mojego odkrecił koła żeby niby je wyczyścić i zgubił....! Na szczęście B. znalazł te koła a wózek mąż ma zabrać i będę go miała już w domu... tak gdyby teściowi znów coś mądrego wpadło do głowy!

Ja dzisiaj byłam w sklepie wózkowym i jestem zadowolona. Na ich stronie ten komplet, co wzięłam byłby droższy, a miły pan spuścił nam cenę nawet bez pytania.
Wzięłam Bebetto Tito 2018 2w1 (czarna rama, szara góra) i Cybex Aton M i-size + bazę M isofix do niego (też szary).
U nas w Szczecinku nie było żadnego fajnego sklepu, więc pojechaliśmy 60km do Koszalina do BoboWózki.

Ja dzisiaj byłam w sklepie wózkowym i jestem zadowolona. Na ich stronie ten komplet, co wzięłam byłby droższy, a miły pan spuścił nam cenę nawet bez pytania.
Wzięłam Bebetto Tito 2018 2w1 (czarna rama, szara góra) i Cybex Aton M i-size + bazę M isofix do niego (też szary).
U nas w Szczecinku nie było żadnego fajnego sklepu, więc pojechaliśmy 60km do Koszalina do BoboWózki.
A nie byłam w tym sklepie , na jakiej to ulicy? Bo my oglądaliśmy wózek w Tik- Taku . A może tam zaproponują lepszą ofertę :-) muszę zajrzeć w lipcu i tu i tu

reklama
Do góry