reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kołłątaja 1a. Pan przemiły i bardzo pomocny. Przymierzył nam fotelik do auta i wszystko pokazał, opowiedział.
W Tik- taku babeczka tez nam mierzyła fotelik do auta, ale miałam wrażenie, że wiem więcej od niej, bo jak powiedziałam, że chce z bazą to ona, że nie wie, czy były testy na bazie, a co ja mam wiedzieć :D więc przejedziemy się też tam, zobaczę jaką dadzą ofertę :-) mieli na miejscu Twoje wybory ?

reklama
W Tik- taku babeczka tez nam mierzyła fotelik do auta, ale miałam wrażenie, że wiem więcej od niej, bo jak powiedziałam, że chce z bazą to ona, że nie wie, czy były testy na bazie, a co ja mam wiedzieć :D więc przejedziemy się też tam, zobaczę jaką dadzą ofertę :-) mieli na miejscu Twoje wybory ?
Jak miała wiedzę na takim poziomie, to watpilabym, czy fotelik poprawnie zamontowany i dobrze przymierzany.

Zobacz załącznik 870762 myślicie ze jest sens robić posiew ? Będę jutro w mieście i mogłabym wziąć siśki bo nie wyglada za dobrze ten wynik. Internista nie zlecił , ani powtórki ogólnego moczu ani posiewu ... jedynie usg tego zastoju ale to dopiero w czwartek.
ja mam bardzo podobny wynik dzisiejszego moczu i też nie wiem co robić, mam leukocyty 5-10, nabłonki płaskie nieliczne, bakterie d. liczne,reszta w normie. ostatnio na wizycie lekarz też mi nic nie zlecił, bo mówił, że to fizjologia w ciąży i jak by było zapalenie, to leukocytów byłoby dużo

Tak, mieli :) sklepik mały, ale te najpopularniejsze mają i wózki i foteliki.

hej,
ale się nażarłam słodkiego....a teraz siedzę i mam wyrzuty....masakra jakaś...od jutra koniec ze słodkim, mam nadzieję, że to wina ochłodzenia a nie norma bo do września się nie podniosę :( póki co mam 9 kg na plusie ale to teraz zaczyna się czas największego przyrostu wagi a chciałabym się po prostu dobrze i w miarę sprawnie czuć do końca tym bardziej że przy mojej 6-latce sprawność jak najbardziej pożądana :)
GOJ, mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli.
Co do wózków to ja już od dawna mam xlandera x pulse odkupionego na olx, granatowo-bordowy, mam nadzieję że będziemy zadowoleni.
kasiaczek89pl dla mnie wyniki ok ale znawcą nie jestem :)

Ooo. Jakaś znana firma.. ha mam xlandera xa sprzed 7 lat i nam nadzieję że da radę..

Hej.

A ja powiem tak jak slysze slowo rabat to mnie szlag trafia. Nie znoszę tego typu ludzi którzy beda sie targowac bo on kupil za tysiac czy 2 tys. No i co ? Kupilo sie pełnowartościowy produkt to placi sie cenę jaka jest. Co innego jak mamy modele z wystawy to ok mozna zejsc z ceny albo jakis drobny produkt ma wade. Ja rzadko daje upusty ale to tez przez to ze u mnie w pracy kazdy rabat jest opisywany i trzeba sie tlumaczyc. Jest pewien prog jak go przekroczysz leci po premii. Rabaty pracownicze tez sa ograniczenie kwota roczne i trzeba przeliczac zeby nie bylo ponozej pewnego progu procentowego.

A wiadomo sa kupony co.madrzejszy sobie weźmie kupon i ma obnizke te pare złotych. Klienci biznesowi tez maja upusty ale tylko po spełnieniu pewnych warunkow ilościowych i to nie zawsze.

ja mam bardzo podobny wynik dzisiejszego moczu i też nie wiem co robić, mam leukocyty 5-10, nabłonki płaskie nieliczne, bakterie d. liczne,reszta w normie. ostatnio na wizycie lekarz też mi nic nie zlecił, bo mówił, że to fizjologia w ciąży i jak by było zapalenie, to leukocytów byłoby dużo

Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)

reklama
Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)

Ja bym zrobiła powiew dla wsxyskiego

Do góry