reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Kołłątaja 1a. Pan przemiły i bardzo pomocny. Przymierzył nam fotelik do auta i wszystko pokazał, opowiedział.
W Tik- taku babeczka tez nam mierzyła fotelik do auta, ale miałam wrażenie, że wiem więcej od niej, bo jak powiedziałam, że chce z bazą to ona, że nie wie, czy były testy na bazie, a co ja mam wiedzieć :D więc przejedziemy się też tam, zobaczę jaką dadzą ofertę :-) mieli na miejscu Twoje wybory ?

reklama
W Tik- taku babeczka tez nam mierzyła fotelik do auta, ale miałam wrażenie, że wiem więcej od niej, bo jak powiedziałam, że chce z bazą to ona, że nie wie, czy były testy na bazie, a co ja mam wiedzieć :D więc przejedziemy się też tam, zobaczę jaką dadzą ofertę :-) mieli na miejscu Twoje wybory ?
Jak miała wiedzę na takim poziomie, to watpilabym, czy fotelik poprawnie zamontowany i dobrze przymierzany.

Zobacz załącznik 870762 myślicie ze jest sens robić posiew ? Będę jutro w mieście i mogłabym wziąć siśki bo nie wyglada za dobrze ten wynik. Internista nie zlecił , ani powtórki ogólnego moczu ani posiewu ... jedynie usg tego zastoju ale to dopiero w czwartek.
ja mam bardzo podobny wynik dzisiejszego moczu i też nie wiem co robić, mam leukocyty 5-10, nabłonki płaskie nieliczne, bakterie d. liczne,reszta w normie. ostatnio na wizycie lekarz też mi nic nie zlecił, bo mówił, że to fizjologia w ciąży i jak by było zapalenie, to leukocytów byłoby dużo

Tak, mieli :) sklepik mały, ale te najpopularniejsze mają i wózki i foteliki.

hej,
ale się nażarłam słodkiego....a teraz siedzę i mam wyrzuty....masakra jakaś...od jutra koniec ze słodkim, mam nadzieję, że to wina ochłodzenia a nie norma bo do września się nie podniosę :( póki co mam 9 kg na plusie ale to teraz zaczyna się czas największego przyrostu wagi a chciałabym się po prostu dobrze i w miarę sprawnie czuć do końca tym bardziej że przy mojej 6-latce sprawność jak najbardziej pożądana :)
GOJ, mam nadzieję, że wszystko poukłada się po Twojej myśli.
Co do wózków to ja już od dawna mam xlandera x pulse odkupionego na olx, granatowo-bordowy, mam nadzieję że będziemy zadowoleni.
kasiaczek89pl dla mnie wyniki ok ale znawcą nie jestem :)

Ooo. Jakaś znana firma.. ha mam xlandera xa sprzed 7 lat i nam nadzieję że da radę..

Hej.

A ja powiem tak jak slysze slowo rabat to mnie szlag trafia. Nie znoszę tego typu ludzi którzy beda sie targowac bo on kupil za tysiac czy 2 tys. No i co ? Kupilo sie pełnowartościowy produkt to placi sie cenę jaka jest. Co innego jak mamy modele z wystawy to ok mozna zejsc z ceny albo jakis drobny produkt ma wade. Ja rzadko daje upusty ale to tez przez to ze u mnie w pracy kazdy rabat jest opisywany i trzeba sie tlumaczyc. Jest pewien prog jak go przekroczysz leci po premii. Rabaty pracownicze tez sa ograniczenie kwota roczne i trzeba przeliczac zeby nie bylo ponozej pewnego progu procentowego.

A wiadomo sa kupony co.madrzejszy sobie weźmie kupon i ma obnizke te pare złotych. Klienci biznesowi tez maja upusty ale tylko po spełnieniu pewnych warunkow ilościowych i to nie zawsze.

ja mam bardzo podobny wynik dzisiejszego moczu i też nie wiem co robić, mam leukocyty 5-10, nabłonki płaskie nieliczne, bakterie d. liczne,reszta w normie. ostatnio na wizycie lekarz też mi nic nie zlecił, bo mówił, że to fizjologia w ciąży i jak by było zapalenie, to leukocytów byłoby dużo

Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)

reklama
Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)

Ja bym zrobiła powiew dla wsxyskiego

Do góry