reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)
no widzisz, to ciekawe co Tobie gin powiedza, ja u internisty nie byłam. Znalazłam za to artykuł w necie, że norma leukocytów dla kobiet w ciąży jest wyższa i 5-10 trzeba kontrolować czy się nie zwiększa, a powyżej 10 to jest zakażenie. tylko jeszcze te bakterie ;/ a jak u Ciebie wykryli, że masz zasttój w nerce? miałaś jakieś objawy? i czy masz jakieś objawy zakażenia teraz?

Mi internista chciał dać antybiotyk bo mówi ze wg niego to zakażenie plus ten zastój w nerce. ale ja nie mogę brać amoxycyliny. Wiec zgłupiał. A ginow mam środę i piątek ( tak, chodzę do dwóch) i tak myśle ze skoro będę jutro na badaniach to mogłabym zrobić ten mocz dodatkowo bo jak mi gin każe to już będzie albo dwa albo cztery dni później a tak to posiew już byłby w trakcie :)
Mysle, ze nie zawadzi zrobic badanie, przynajmniej nie beda Cie kluc ;).

Ja dzisiaj byłam w sklepie wózkowym i jestem zadowolona. Na ich stronie ten komplet, co wzięłam byłby droższy, a miły pan spuścił nam cenę nawet bez pytania.
Wzięłam Bebetto Tito 2018 2w1 (czarna rama, szara góra) i Cybex Aton M i-size + bazę M isofix do niego (też szary).
U nas w Szczecinku nie było żadnego fajnego sklepu, więc pojechaliśmy 60km do Koszalina do BoboWózki.
Ile zapłacisz za fotelik? Jaka cała cena wyjdzie?

Moja znajoma jeździ białym dół gondoli i biała rama i jej córka ma pol roku a wózek zadbany i ciągle nie mogę się nadziwić jak ta biel z daleka się ładnie prezentuje super myślę że jak się Będzie dbalo to brudu nie Będzie widać a w tym bebetto Tito co chce kupić jest czarna torba a spacerówka ma naprawdę mało białego tak jakby przemyślenie sprawę....... Ja nie wiem o czym wy mówcie odnosi tych fotelików jejku jakąś nie kumata jestem więc jak seremida możesz wyślij mi zdjęcie tego fotelika co kupujesz do bebetto to zobaczę jak chociaż wygląda i napisz mi cenę u mnie wyszło że na allegro drożej niż u nas w sklepie ten sam model 80zl zaoszczędzam a przynajmniej jak będę musiała dać na gwarancję to do sklepu i oni się tym zajmują a nie ze musze wysyłać..... Sto razy się zastanawiałem nad kolorem nawet jeszcze dziś oglądałam czy nie zmienić model zostaje i kolor jednak też tak mi się podoba że czarny odpada

Pozatym wyspałam się dzieci układali Lego a ja odpoczynek już są na dworze a zaraz mam koleżankę na kawkę..... GoJ super sprawa z mieszkaniem nigdy nie pisałam że mieszkasz z rodzicami Przeciez zawsze mogą Ci niemowlę popilnowac a ty możesz iść po dzieci do szkoły

reklama
Do góry