D
Deleted member 178444
Gość
Nie. Bazy są pod konkretne foteliki.StarAnia mam pytanie. Czy baza Isofix od maxi cosi pasuje do fotelika cybex aton 5?
Albo czy mozna miec baze innej firmy a fotelik innej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie. Bazy są pod konkretne foteliki.StarAnia mam pytanie. Czy baza Isofix od maxi cosi pasuje do fotelika cybex aton 5?
Albo czy mozna miec baze innej firmy a fotelik innej?
ja mam czarnego używanego anexa i nie jest ani trochę wyblakły
Ja bym zrobiła powiew dla wsxyskiego
no widzisz, to ciekawe co Tobie gin powiedza, ja u internisty nie byłam. Znalazłam za to artykuł w necie, że norma leukocytów dla kobiet w ciąży jest wyższa i 5-10 trzeba kontrolować czy się nie zwiększa, a powyżej 10 to jest zakażenie. tylko jeszcze te bakterie ;/ a jak u Ciebie wykryli, że masz zasttój w nerce? miałaś jakieś objawy? i czy masz jakieś objawy zakażenia teraz?
Pozatym wyspałam się dzieci układali Lego a ja odpoczynek już są na dworze a zaraz mam koleżankę na kawkę..... GoJ super sprawa z mieszkaniem nigdy nie pisałam że mieszkasz z rodzicami Przeciez zawsze mogą Ci niemowlę popilnowac a ty możesz iść po dzieci do szkoły
Cena z kosmosu jak dla mnie to ile wózki 2w1 cię wynosi? Sam fotelik 1000zl?proszę pokaż fote tego fotelikaZa komplet wyszło 3100 zł
Fotelik i baza kosztują koło 1300. Wózek koło 2000. Dał nam zniżkę, ale nie wyszczególnił, co po ile tylko ile za całość nam proponuje. Dał nam adaptery do fotelika gratis. Jeżdżę dużo autem i z dzieckiem na pewno też będę jeździć sporo, więc na foteliku i bazie nie ma co oszczędzać.Cena z kosmosu jak dla mnie to ile wózki 2w1 cię wynosi? Sam fotelik 1000zl?proszę pokaż fote tego fotelika
Ja osobiście place wiecej za fotelik z bazą, niż za wózek. Bezpieczeństwo jest dla mnie priorytetem i jest bezcenne.Cena z kosmosu jak dla mnie to ile wózki 2w1 cię wynosi? Sam fotelik 1000zl?proszę pokaż fote tego fotelika
Matka pracuje albo od 6 do 16 jej nie ma albo od 13 do 23 a mój ojciec nie umiałby kurzu na półce upilnowaćPozatym wyspałam się dzieci układali Lego a ja odpoczynek już są na dworze a zaraz mam koleżankę na kawkę..... GoJ super sprawa z mieszkaniem nigdy nie pisałam że mieszkasz z rodzicami Przeciez zawsze mogą Ci niemowlę popilnowac a ty możesz iść po dzieci do szkoły