reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
no widzisz, to ciekawe co Tobie gin powiedza, ja u internisty nie byłam. Znalazłam za to artykuł w necie, że norma leukocytów dla kobiet w ciąży jest wyższa i 5-10 trzeba kontrolować czy się nie zwiększa, a powyżej 10 to jest zakażenie. tylko jeszcze te bakterie ;/ a jak u Ciebie wykryli, że masz zasttój w nerce? miałaś jakieś objawy? i czy masz jakieś objawy zakażenia teraz?

Na pęcherz jakoś nie narzekam. Czasem jak się młody obróci to czuje ze cisnie. Coś tam mnie przy szukaniu bolało ale chwile temu to zaczęłam zurawit żurawinę tak zapobiegawczo brać. Z z zastojem to tak ze mnie bolały plecy tak nisko chyba od tamtego tyg , w pon gin stwierdził ze przez skurcze. W sobotę już miałam dość i mąż mnie wziął do pierwszego lepszego i on od razu po lokalizacji mówi ze pewnie nerka i zaraz na usg pokazał zastój. Dał urosept nospe a ciąg dalszy to już u któregoś z moich gin po pokazaniu moczu i usg ponownego. Pewnie u tego w piątek bo on jako tako mnie prowadzi

Pozatym wyspałam się dzieci układali Lego a ja odpoczynek już są na dworze a zaraz mam koleżankę na kawkę..... GoJ super sprawa z mieszkaniem nigdy nie pisałam że mieszkasz z rodzicami Przeciez zawsze mogą Ci niemowlę popilnowac a ty możesz iść po dzieci do szkoły

Jeżeli są tacy ze popilnują .... bo znam takich co maja w nosie albo wogole lepiej dla bezpieczeństwa nie zostawiać

Cena z kosmosu jak dla mnie to ile wózki 2w1 cię wynosi? Sam fotelik 1000zl?proszę pokaż fote tego fotelika
Fotelik i baza kosztują koło 1300. Wózek koło 2000. Dał nam zniżkę, ale nie wyszczególnił, co po ile tylko ile za całość nam proponuje. Dał nam adaptery do fotelika gratis. Jeżdżę dużo autem i z dzieckiem na pewno też będę jeździć sporo, więc na foteliku i bazie nie ma co oszczędzać.

@Bajdelka35
Screenshot_20180625-181834.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180625-181834.jpg
    Screenshot_20180625-181834.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 323
reklama
Pozatym wyspałam się dzieci układali Lego a ja odpoczynek już są na dworze a zaraz mam koleżankę na kawkę..... GoJ super sprawa z mieszkaniem nigdy nie pisałam że mieszkasz z rodzicami Przeciez zawsze mogą Ci niemowlę popilnowac a ty możesz iść po dzieci do szkoły
Matka pracuje albo od 6 do 16 jej nie ma albo od 13 do 23 a mój ojciec nie umiałby kurzu na półce upilnować

Do góry