reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moj zauwazyl wlasnie ze jak sa promocje to najczesciej widuje babcie wyslane przez corki czy synowe :D taka na telefonie wisi i sluchaj mam rozmiar taki i taki ktory brac :D ja wysylam swojego chlopa niech walczy bo z lupilu uwielbiam ciuchy dla chlopakow :D

I na dodatek naładuja pełen kosz a później zwracaja.. i jak ludzie przychodzą później to nie ma dla wszystkich..

reklama
pizniej do lidla po ciuchy to nie ma co isc. Wszystko przebraane. Najlepiej z rana. Moj tez dzisiaj pojechal rano po sandalki dla chlopcow bo pozniej nie ma z czego wybierac :)

Kurde a ja się wybieram po 18 jak będę w miarę na chodzie [emoji23]ale to przy okazji wiec nie zależy mi bardzo. Odebrałam glukozę , cytomegalie i różyczkę. Znaczy tylko pytałam położnej czy są i czy dobre. I są dobre. A papierowo to se wezme przed wizyta. Ja tez myślałam o sandałach młodej bo ona nie wybrzydza, taka chłopczyca a były fajne sportowe.

Kurde a ja się wybieram po 18 jak będę w miarę na chodzie [emoji23]ale to przy okazji wiec nie zależy mi bardzo. Odebrałam glukozę , cytomegalie i różyczkę. Znaczy tylko pytałam położnej czy są i czy dobre. I są dobre. A papierowo to se wezme przed wizyta. Ja tez myślałam o sandałach młodej bo ona nie wybrzydza, taka chłopczyca a były fajne sportowe.
Moj mowil ze dla dziewczynek sa fajniejsze kolory niz dla chlopcow :D mozesz sprobowac. My kiedys 3 albo 4 lidle objechalismy za klockami lego :D

Moj mowil ze dla dziewczynek sa fajniejsze kolory niz dla chlopcow :D mozesz sprobowac. My kiedys 3 albo 4 lidle objechalismy za klockami lego :D

Ja ostatnio coraz gorzej funkcjonuje , jak pochodzę to mnie boli „wiadomo gdzie” i szyjka tez nie jest jakaś cudna wiec nie szaleje. Jak będą w pierwszym to wezme , jak nie to gdzieś indziej w innym terminie. U mnie chyba są tylko dwa , zreszta ja byłam raz lata temu w lidlu. Jakoś mi nie po drodze było ale widzę ze super oferty to podejdę

Hej dziewczyny nie umiem was teraz niestety nadrobić powiem tylko ze wszystkim wam życzę wszystkiego dobrego i dobrych wieści na początek tygodnia[emoji5]powiem tylko tyle co ostatnio było u mnie jak wiecie robiłam glukozę wyszła ok najbardziej się jej martwilam ale z tego nie pomyślałam o tarczycy na szczęście w normie mam jutro wizyta kolejna może mi powie jaka plec jeśli dzidzia się ulozy odpowiednio przedtem nie chciałam wiedzieć teraz....[emoji5]korci mnie[emoji12]
A jeszcze pytanie do dziewczyn co mają prawie dwulatka dwulatki wasze teraz tez tak drzemią długo kolo południa? B o zauważyłam że mój ostatnio dłużej ze 3 godz później do wieczora jest w miarę znosny nie zdarzało mu się to wcześniej max półtorej. Teraz inne dziecko

Hej dziewczyny nie umiem was teraz niestety nadrobić powiem tylko ze wszystkim wam życzę wszystkiego dobrego i dobrych wieści na początek tygodnia[emoji5]powiem tylko tyle co ostatnio było u mnie jak wiecie robiłam glukozę wyszła ok najbardziej się jej martwilam ale z tego nie pomyślałam o tarczycy na szczęście w normie mam jutro wizyta kolejna może mi powie jaka plec jeśli dzidzia się ulozy odpowiednio przedtem nie chciałam wiedzieć teraz....[emoji5]korci mnie[emoji12]
A jeszcze pytanie do dziewczyn co mają prawie dwulatka dwulatki wasze teraz tez tak drzemią długo kolo południa? B o zauważyłam że mój ostatnio dłużej ze 3 godz później do wieczora jest w miarę znosny nie zdarzało mu się to wcześniej max półtorej. Teraz inne dziecko

Wydaje mi się ze dlatego ze dzień jest dłuższy i jest zazwyczaj ciepło. Jak pamietam to moje w tym wieku około dwóch godzin spały , wstawały o 6,6:30 później o 10:30 kładłam to zazwyczaj koło 11 usnely i do 13 lub po 13 spały i potem koło 20 kładłam. A z zaśnięciem to różnie;)

Zazdroszczę tych 3h... U nas (21 miesiecy) też się poprawiło z długościa drzemki z 0,5-1h do 1,5-2h. Myślę że to zasługa wybiegania i świeżego powietrza ;)

reklama
Do góry