reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Moj zauwazyl wlasnie ze jak sa promocje to najczesciej widuje babcie wyslane przez corki czy synowe :D taka na telefonie wisi i sluchaj mam rozmiar taki i taki ktory brac :D ja wysylam swojego chlopa niech walczy bo z lupilu uwielbiam ciuchy dla chlopakow :D

I na dodatek naładuja pełen kosz a później zwracaja.. i jak ludzie przychodzą później to nie ma dla wszystkich..

reklama
pizniej do lidla po ciuchy to nie ma co isc. Wszystko przebraane. Najlepiej z rana. Moj tez dzisiaj pojechal rano po sandalki dla chlopcow bo pozniej nie ma z czego wybierac :)

Kurde a ja się wybieram po 18 jak będę w miarę na chodzie [emoji23]ale to przy okazji wiec nie zależy mi bardzo. Odebrałam glukozę , cytomegalie i różyczkę. Znaczy tylko pytałam położnej czy są i czy dobre. I są dobre. A papierowo to se wezme przed wizyta. Ja tez myślałam o sandałach młodej bo ona nie wybrzydza, taka chłopczyca a były fajne sportowe.

Kurde a ja się wybieram po 18 jak będę w miarę na chodzie [emoji23]ale to przy okazji wiec nie zależy mi bardzo. Odebrałam glukozę , cytomegalie i różyczkę. Znaczy tylko pytałam położnej czy są i czy dobre. I są dobre. A papierowo to se wezme przed wizyta. Ja tez myślałam o sandałach młodej bo ona nie wybrzydza, taka chłopczyca a były fajne sportowe.
Moj mowil ze dla dziewczynek sa fajniejsze kolory niz dla chlopcow :D mozesz sprobowac. My kiedys 3 albo 4 lidle objechalismy za klockami lego :D

Moj mowil ze dla dziewczynek sa fajniejsze kolory niz dla chlopcow :D mozesz sprobowac. My kiedys 3 albo 4 lidle objechalismy za klockami lego :D

Ja ostatnio coraz gorzej funkcjonuje , jak pochodzę to mnie boli „wiadomo gdzie” i szyjka tez nie jest jakaś cudna wiec nie szaleje. Jak będą w pierwszym to wezme , jak nie to gdzieś indziej w innym terminie. U mnie chyba są tylko dwa , zreszta ja byłam raz lata temu w lidlu. Jakoś mi nie po drodze było ale widzę ze super oferty to podejdę

Hej dziewczyny nie umiem was teraz niestety nadrobić powiem tylko ze wszystkim wam życzę wszystkiego dobrego i dobrych wieści na początek tygodnia[emoji5]powiem tylko tyle co ostatnio było u mnie jak wiecie robiłam glukozę wyszła ok najbardziej się jej martwilam ale z tego nie pomyślałam o tarczycy na szczęście w normie mam jutro wizyta kolejna może mi powie jaka plec jeśli dzidzia się ulozy odpowiednio przedtem nie chciałam wiedzieć teraz....[emoji5]korci mnie[emoji12]
A jeszcze pytanie do dziewczyn co mają prawie dwulatka dwulatki wasze teraz tez tak drzemią długo kolo południa? B o zauważyłam że mój ostatnio dłużej ze 3 godz później do wieczora jest w miarę znosny nie zdarzało mu się to wcześniej max półtorej. Teraz inne dziecko

Hej dziewczyny nie umiem was teraz niestety nadrobić powiem tylko ze wszystkim wam życzę wszystkiego dobrego i dobrych wieści na początek tygodnia[emoji5]powiem tylko tyle co ostatnio było u mnie jak wiecie robiłam glukozę wyszła ok najbardziej się jej martwilam ale z tego nie pomyślałam o tarczycy na szczęście w normie mam jutro wizyta kolejna może mi powie jaka plec jeśli dzidzia się ulozy odpowiednio przedtem nie chciałam wiedzieć teraz....[emoji5]korci mnie[emoji12]
A jeszcze pytanie do dziewczyn co mają prawie dwulatka dwulatki wasze teraz tez tak drzemią długo kolo południa? B o zauważyłam że mój ostatnio dłużej ze 3 godz później do wieczora jest w miarę znosny nie zdarzało mu się to wcześniej max półtorej. Teraz inne dziecko

Wydaje mi się ze dlatego ze dzień jest dłuższy i jest zazwyczaj ciepło. Jak pamietam to moje w tym wieku około dwóch godzin spały , wstawały o 6,6:30 później o 10:30 kładłam to zazwyczaj koło 11 usnely i do 13 lub po 13 spały i potem koło 20 kładłam. A z zaśnięciem to różnie;)

Zazdroszczę tych 3h... U nas (21 miesiecy) też się poprawiło z długościa drzemki z 0,5-1h do 1,5-2h. Myślę że to zasługa wybiegania i świeżego powietrza ;)

reklama
Do góry