Słońce mogło dodatkowo podrażnić skórę.Dziewczyny potrzebuje rady. Bylam z mlodym wczoraj u lekarki z tym uczuleniem. Zalozmy ze cos uczulilo go z pokarmów bądź skladnik czegoś. Czy powiedzmy promienie sloneczne moga nasilic wysyp tych plackow na ciele ??? Wzielam go na chwile na podwórko i normalnie placek na placku i czerwone. Nie narzeka ze swedzi ze boli...i teraz nie wiem. Bo jest ryk bo pogoda piekna a chyba bedziemy musieli w domu siedzieć...
reklama
atjodla
Fanka BB :)
Wiesz co ja miałam to samo co ty dokładnie [emoji5]moje tez moglo miec skrocone wedzidelko podjezykowe cos polozna mi mowila tylki ja to nie bralam do siebie i zastanawiam się teraz tez czy to nie było z tarczycą choć ona się ujawniła po roku od porodu jak poszłam zrobić badanie bo chcieliśmy z mężem drugie dziecko miećNie miałam dużo, mimo wycieków siary w ciąży, nawał pojawił się dopiero w 7! dobie. Miałam duży problem z karmieniem, bo córka miała mocno skrócone wędzidełko podjęzykowe, a ja plaskie brodawki i poporodowe zapalenie tarczycy (TSH 31,02), które czasem skutkuje rzeczywistym niedoborem pokarmu. Dodatkowo często mdlałam, a sen miałam taki, że placz Młodej mnie nie budzil, nigdy nie zapomnę jak już w szpitalu jakaś dziewczyna mnie budzila potrząsając, bo mała płakała, a ja nic. Takze początki mogą być trudne niezależnie od sposobu porodu. Finalnie karmiłam 3,5 roku, córka sama się odstawiła, kiedy bylam w 14 t.c.
majapszczolka242
Smarowalaś jakims kremem z filtrem? U nas w tamtym tygodniu uczylil krem :/Dziewczyny potrzebuje rady. Bylam z mlodym wczoraj u lekarki z tym uczuleniem. Zalozmy ze cos uczulilo go z pokarmów bądź skladnik czegoś. Czy powiedzmy promienie sloneczne moga nasilic wysyp tych plackow na ciele ??? Wzielam go na chwile na podwórko i normalnie placek na placku i czerwone. Nie narzeka ze swedzi ze boli...i teraz nie wiem. Bo jest ryk bo pogoda piekna a chyba bedziemy musieli w domu siedzieć...
G
gosc 15
Gość
Smarowalaś jakims kremem z filtrem? U nas w tamtym tygodniu uczylil krem :/
Kremów jestem pewna ze nie uczulily go.
Wzielam zrobilam krochmal i go wykapalam teraz moze chociaz trochę pomoze złagodzić te placki. Siedzi w domu teraz i zaczyna to blednac.
G
gosc 15
Gość
cos mi post zdublowalo...
Angelika89
u mnie po cesarce na sali pooperacyjnej położne od razu przystawiały mi dziecko jak ja leżałam, a później go zabrali i dopiero rano mi go przywieźli na salę normalną jak już tam byłam
RooibosGirl
Zapisałam się do grupy, ktora zaczyna 30 majaA tak apropo, któraś z Was chodzi na szkołę rodzenia? Ja mam ochotę tak sobie pochodzić, aby poznać nowe mamy. Tylko pochodzę pewnie dopiero jak wrócę.
Dziewczyny mam pytanie właśnie odnośnie szkoły. Nie ma szans, żeby narzeczony chodził razem ze mną i chyba będę musiała chodzić sama chodzenie samej do szkoły rodzenia będzie bardzo nieprzyjemne czy to normalne, że nie każda kobitka ma parę?
majapszczolka242
Ja chodziłam w poprzedniej ciąży. U nas było tak pół na pół jesli chodzi o dziewczyny z i bez partnerów. Nie masz się czym stresować szkoła rodzenia to fajna sprawa tak w ogóle ja sie zastanawiam czy iść jeszcze razZapisałam się do grupy, ktora zaczyna 30 maja
Dziewczyny mam pytanie właśnie odnośnie szkoły. Nie ma szans, żeby narzeczony chodził razem ze mną i chyba będę musiała chodzić sama chodzenie samej do szkoły rodzenia będzie bardzo nieprzyjemne czy to normalne, że nie każda kobitka ma parę?
Beznadzieja. Mój pierwszy miał żółtaczkę ale naświetlałam go przy mnie w tej kuwecie szpitalnej. I karmiłam kiedy chciał...A jak u pań które karmiły po porodzie naturalnym mialyscie dużo pokarmu ?ja może miała bym dużo gdyby by mój syn nie trafił z zoltaczka w 2 dobie do inkubatora wolaly kiedy chciały dawały mu mm ja miałam stan zapalny chyba w 3 dobie później po wyjściu za pare dni nie było jeszcze lepiej a ciężko laktator dużo nie pomógł....długo by opowiadać
reklama
A może słońce go uczula? Mnie np. uczula i moją teściową też.Dziewczyny potrzebuje rady. Bylam z mlodym wczoraj u lekarki z tym uczuleniem. Zalozmy ze cos uczulilo go z pokarmów bądź skladnik czegoś. Czy powiedzmy promienie sloneczne moga nasilic wysyp tych plackow na ciele ??? Wzielam go na chwile na podwórko i normalnie placek na placku i czerwone. Nie narzeka ze swedzi ze boli...i teraz nie wiem. Bo jest ryk bo pogoda piekna a chyba bedziemy musieli w domu siedzieć...