Marilyn Monroe
Aktywna w BB
Czasami tak mam, co dzień inaczejMam pytanie
Czy macie uczucie napiętego brzucha w czasie chodzenia .?Nie chodzi mi tu o macice/skurcze czy coś.
Tylko skóra jest napięta i brzuch wydaje się czasem taki ciężki. .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami tak mam, co dzień inaczejMam pytanie
Czy macie uczucie napiętego brzucha w czasie chodzenia .?Nie chodzi mi tu o macice/skurcze czy coś.
Tylko skóra jest napięta i brzuch wydaje się czasem taki ciężki. .
ja z kolei na odwrót, przed ciążą bóle głowy minimum 2 razy w tygodniu, teraz odpukać zdarzyło mi się może z 2 razy ale od początku ciążyTak żartuję choć w każdej z trzech ciąż miałam silne bóle głowy... ale bardziej obstawiam hormony niż .przesądy
Mi sprawdzał normalnie na wizycie kontrolnej, najpierw ręką czy szyjka twarda, później mierzył .Mam pytanie do dziewczyn po USG połówkowym, czy lekarz sprawdzał wam długość szyjki?
Ja właśnie nie wiem czy mnie badał, znaczy robił mi badanie dopochwowe już dwa razy, ale czy mierzył szyjkę to nie wiem bo nic o niej nie wspominał.Mi sprawdzał normalnie na wizycie kontrolnej, najpierw ręką czy szyjka twarda, później mierzył .
To pewnie wszysztko dobrze, ja nic nie mówił po badaniu mi na połówkowym badał tylko przez usg, mówił, że 3,5 cm i że to spoko. Ginekologicznie badała mi lekarka w 16 tyg. i teraz za 2 tyg będę mieć badaną.Ja właśnie nie wiem czy mnie badał, znaczy robił mi badanie dopochwowe już dwa razy, ale czy mierzył szyjkę to nie wiem bo nic o niej nie wspominał.