18grudzien
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ta tutaj mam rozm od 68do 74na później więcej nie kupuje chyba że w smyku coś nowego jak mi się bardzo spodoba nie mam nic przeciwko używanym ubranka ale jednak nowe bardziej mnie cieszą i mam ten komfort że nie muszę prac ileś razy a te używane co prawda nie "pachną" stechlizna ale najpierw wypiore w naszym płynie a później w lovelaZ ostatniego i drugiego mam taką samą bluzeczka i pajaca ale to są duże rozmiary.
[emoji5]
Dobrze ze to nie szkarlatyna, właśnie ta pogoda pod psem mnie dziś zmulilaBylam z mlodym u lekarza...uczulenie pieronskie na coś. Pytanie na co. Obstawiam ze to lody które kupiłam wczoraj w lewiatanie, jakies ich firmowe bo nic innego mi na mysl nie przychodzi a je wszystko nie jest alergikiem. Ale ufff zeszlo mi ciśnienie. Jeszcze w najgorszą ulewe i burzę jechałam autem, wycieraczki nie wyrabialy ze sciaganiem wody.
Nie. Brak przelotek na pasy barkowe, także niestety.@Bajdelka35 super ciuszki. Ja bodziakow to mam chyba z 50 w sumie, ale brakuje mi spodenek i bluz-stwierdzam po Twoich fotkach. Mam że 3 spodenki i ze 4 bluzeczki z tych cieplejszych, bo dużo mam po chłopcy urodzonym w lutym, więc zimowe miał albo mini albo już duże.
A może to starczy, jak myslicie? Dokupowac? W ogóle to nawet mi się snilo, że byłam w lidlu i kupowałam ciuszki, chyba mam jakiś kompleks, że tam nie dotarłam
Ostatnio kupiłam taki kombinezon
Cześć dawno chyba nie pisałaś? Albo się mylę???Nie. Brak przelotek na pasy barkowe, także niestety.