reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ciąg dalszy tej drugiej torby ale nie wszystko nie chce mi się

Załączniki

• DSC_1608.JPG
    DSC_1608.JPG
    1,5 MB · Wyświetleń: 73
  • DSC_1609.JPG
    DSC_1609.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 82
  • DSC_1610.JPG
    DSC_1610.JPG
    1,6 MB · Wyświetleń: 87
  • DSC_1611.JPG
    DSC_1611.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 130
  • DSC_1612.JPG
    DSC_1612.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 79
reklama
Z ostatniego i drugiego mam taką samą bluzeczka i pajaca ale to są duże rozmiary.
[emoji5]
Ta tutaj mam rozm od 68do 74na później więcej nie kupuje chyba że w smyku coś nowego jak mi się bardzo spodoba nie mam nic przeciwko używanym ubranka ale jednak nowe bardziej mnie cieszą i mam ten komfort że nie muszę prac ileś razy a te używane co prawda nie "pachną" stechlizna ale najpierw wypiore w naszym płynie a później w lovela

Bylam z mlodym u lekarza...uczulenie pieronskie na coś. Pytanie na co. Obstawiam ze to lody które kupiłam wczoraj w lewiatanie, jakies ich firmowe bo nic innego mi na mysl nie przychodzi a je wszystko nie jest alergikiem. Ale ufff zeszlo mi ciśnienie. Jeszcze w najgorszą ulewe i burzę jechałam autem, wycieraczki nie wyrabialy ze sciaganiem wody.
Dobrze ze to nie szkarlatyna, właśnie ta pogoda pod psem mnie dziś zmulila

Hej dziewczyny,
Dużo piszecie ale fajnie bo jest co poczytać :happy2: mnie lekarka bada dopochwowo na każdej wizycie i standardowo robi usg, czasami tylko slucha i oglada serducho, czasami podglądamy malenstwo dłuższą chwilę...ogólnie czuję się zaopiekowana.
Świetne macie te ubranka, może jutro pstryknę kilka fotek to pochwalę się tym co już dostałam a czekam jeszcze na 3 worki ubrań od przyjaciółki która rodziła w listopadzie. Póki co nie kupiłam nic z ubranek, przeglądne co dostanę i wtedy najwyżej zobaczę czy w ogole coś dokupić, podobno niektorych ubranek mała nawet na sobie nie miała:happy2: ogólnie to czuję się ok, tylko czasami łapie mnie ból lewej nogi i drętwienie i stąd wizyta u neurologa w następnym tygodniu, ciekawie co mi powie.
Wczoraj nie mogłam w ogóle zasnąć, położyłam się po 2 w nocy a wstaję po 6:00 bo trzeba małą zawieźć do przedszkola więc dzisiaj zaraz się kładę spać i odsypiam. Zafundowałam sobie fryzjera dzisiaj bo odrosty już mialam mega...od razu lepiej :happy: córa wczoraj zdecydowała że przebijamy uszy i mimo że bałam się czy nie wrocimy tylko z jednym kolczykiem to dała rady i ma przebite uszka a dumna chodzi....:laugh2: i oczywiscie od razu zarzadziła ze muszą byc kolczyki z konikami lub jednorozcami, taki mamy teraz etap, pełna fascynacja ☺ miłego weekendu Wszystkim i dużo zdrówka dla nas :happy::happy::happy:

@Bajdelka35 super ciuszki. Ja bodziakow to mam chyba z 50 w sumie, ale brakuje mi spodenek i bluz-stwierdzam po Twoich fotkach. Mam że 3 spodenki i ze 4 bluzeczki z tych cieplejszych, bo dużo mam po chłopcy urodzonym w lutym, więc zimowe miał albo mini albo już duże.
A może to starczy, jak myslicie? Dokupowac? W ogóle to nawet mi się snilo, że byłam w lidlu i kupowałam ciuszki, chyba mam jakiś kompleks, że tam nie dotarłam ;)
Ostatnio kupiłam taki kombinezon

Załączniki

• 20180510_154513.jpg
    20180510_154513.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 97
  • 20180510_154541.jpg
    20180510_154541.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 91
@Bajdelka35 super ciuszki. Ja bodziakow to mam chyba z 50 w sumie, ale brakuje mi spodenek i bluz-stwierdzam po Twoich fotkach. Mam że 3 spodenki i ze 4 bluzeczki z tych cieplejszych, bo dużo mam po chłopcy urodzonym w lutym, więc zimowe miał albo mini albo już duże.
A może to starczy, jak myslicie? Dokupowac? W ogóle to nawet mi się snilo, że byłam w lidlu i kupowałam ciuszki, chyba mam jakiś kompleks, że tam nie dotarłam ;)
Ostatnio kupiłam taki kombinezon
Nie. Brak przelotek na pasy barkowe, także niestety.

Ja dziś zamówiłam dwa pajacyki, spodenki i wygodna sukienkę w 5.10.15 bo się zorientowałam że jednak promocja była do dzis, więc się załapałam.

Nie wiem czy na tym nie skończyć zakupow. Bo mam sporo malych ciuszkow po synku że bliźniaki by chyba ubrał.

Jeszcze napewno coś dostaniemy jak sie malutka urodzi więc chyba nie ma sensu... Ale z drugiej strony wiem że jak coś mi wpadnie w oko to pewnie ulegne :p

Jak będę następnym razem u rodziców to musze poprzeglądać ubranka, posortowac rozmiarami i przygotowac paczki do przywiezienia. Młody urodził się 30 sierpnia teraz termin na 13 września więc nawet sezonowo te ciuszki się będą zgadzac :)

Ja zamówiłam dziś adapter do pasów samochodowych bo już mi niewygodnie zaczyna się robić. Pewnie w poniedziałek lub wtorek będzie paczka.

reklama
Do góry