kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Mam pytanie do dziewczyn po USG połówkowym, czy lekarz sprawdzał wam długość szyjki?
Tak. Usg. I wpisywał w wynik bo podobno trzeba. Ale inne nie maja i żyją [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam pytanie do dziewczyn po USG połówkowym, czy lekarz sprawdzał wam długość szyjki?
A w ogóle głowa mnie bardzo boli. Aż wzięłam apap... To chyba tak odnośnie przesądów (jak się jest w ciąży z chłopcem często boli głowa)
Też mi się wydaje że skoro nic nie mówił to wszystko jest w porządkuJa właśnie nie wiem czy mnie badał, znaczy robił mi badanie dopochwowe już dwa razy, ale czy mierzył szyjkę to nie wiem bo nic o niej nie wspominał.
Mnie też dzisiaj głowa bolała. Może to przez zmianę pogody.A w ogóle głowa mnie bardzo boli. Aż wzięłam apap... To chyba tak odnośnie przesądów (jak się jest w ciąży z chłopcem często boli głowa)
Ja przed ciążą miałam regularne migrenowe bóle głowy. Na poczatku ciąży zresztą też często miałam. Teraz się uspokoiło.ja z kolei na odwrót, przed ciążą bóle głowy minimum 2 razy w tygodniu, teraz odpukać zdarzyło mi się może z 2 razy ale od początku ciąży
Tak. Na połówkowym miałam USG dopochwowe i pomiar szyjki.Mam pytanie do dziewczyn po USG połówkowym, czy lekarz sprawdzał wam długość szyjki?
U mnie mierzył na połówkowym. Ale zapytał przy okazji czy we wcześniejszej ciąży też miałam mierzona (również u niego prowadziłam ciążę) - nie mialam. Powiedział ze od około dwóch lat są nowe zalecenia i teraz szyjkę powinno się mierzyc u każdej ciężarnej. Badanie ma wyłapać kobiety zagrożone porodem przedwczesnym (szyjka <25 mm).Mam pytanie do dziewczyn po USG połówkowym, czy lekarz sprawdzał wam długość szyjki?
Z ostatniego i drugiego mam taką samą bluzeczka i pajaca ale to są duże rozmiary.Dziewczyny ale dziś dzień flaki z olejem spałam dwa razy córki poszły o 14na świetlice wrócą po 19 poprasowalam posprzatalam u syna w pokoju cała torba śmieci a teraz wyspana pytanie co ja będę robić w nocy??? Oglądam od nowa ubranka jakie mam wysyłam wam kilka fotek tych używanych ale typowych ubrań w sensie bluzki spodnie itp druga ogromną torbę mam z bodami, śpiochami i pajacami