reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
No jestem hi hi

Załączniki

• DSC_1485.JPG
    DSC_1485.JPG
    667,1 KB · Wyświetleń: 123
Także jak już zobaczylyscie jest facet hura ale czułam to czułam no i chciałam.... Wszystko ok szyjka bardzo długa, wyniki idealne, nic nie przytylam, mały waży 230g, aha i słuchajcie łożysko się przesunelo jest na bocznej ścianie po mojej lewej stronie buziaki
Gratulacje :)
A w którym jesteś tygodniu?

Dziewczyny czy wam też czasem twardnieje brzuszek ? Mówiłam o tym ginowi na ostatniej wizycie i stwierdził że szyjka długa i zmierzymy na kolejnej wizycie .
Jednak wizyta 7 maja a ja się trochę martwię. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem kiedy to normalne a kiedy powinno martwić .

reklama
Dziewczyny czy wam też czasem twardnieje brzuszek ? Mówiłam o tym ginowi na ostatniej wizycie i stwierdził że szyjka długa i zmierzymy na kolejnej wizycie .
Jednak wizyta 7 maja a ja się trochę martwię. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem kiedy to normalne a kiedy powinno martwić .
Ja w zeszła środę pojechałam z twardym brzuchem na IP, polezalam 4 dni pod magnezem i przeszło. Należy dużo odpoczywać, brać magnez i nospe .

Do góry