RooibosGirl
Fanka BB :)
Witaj @zakrecona.ania
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi mama ma uszyć kilka par leginsow z miejscem na brzuszek w poprzedniej ciąży sprawdziły się lepiej niż spodnie ciążowe.Ja kupuję zwykle legginsy po 20 zł na targu tylko większy rozmiar szkoda mi kasy na spodnie ciążowe
Cześć podwójne szczęście Cię spotkałoMamy termin na 21 wrzesnia i bliźnięta chetnie do was dołaczę. 2 córeczki
Cześć ja mam córki bliźniaczki ale we wrześniu skończą 9lat szok ale zleciało, później synek w czerwcu 6lat a teraz w brzuchu kolejny facet Pozdrawiam i GratulujęMamy termin na 21 wrzesnia i bliźnięta chetnie do was dołaczę. 2 córeczki
GratulacjeTakże jak już zobaczylyscie jest facet hura ale czułam to czułam no i chciałam.... Wszystko ok szyjka bardzo długa, wyniki idealne, nic nie przytylam, mały waży 230g, aha i słuchajcie łożysko się przesunelo jest na bocznej ścianie po mojej lewej stronie buziaki
Ja w zeszła środę pojechałam z twardym brzuchem na IP, polezalam 4 dni pod magnezem i przeszło. Należy dużo odpoczywać, brać magnez i nospe .Dziewczyny czy wam też czasem twardnieje brzuszek ? Mówiłam o tym ginowi na ostatniej wizycie i stwierdził że szyjka długa i zmierzymy na kolejnej wizycie .
Jednak wizyta 7 maja a ja się trochę martwię. To moja pierwsza ciąża więc nie wiem kiedy to normalne a kiedy powinno martwić .