reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Gadać se można. Nikt nikogo nie obraża a to tylko takie pitu pitu.
Ja właśnie większości imion jakoś nie przez skojarzenia.

Dla córki w ogóle chciałam Halinka ale mąż powiedział że NIGDY W ŻYCIU a zabić dziafa głupio ;-)

No mi się właśnie strasznie kojarzą... I połowa odpada w przedbiegach :/

reklama
Gadać se można. Nikt nikogo nie obraża a to tylko takie pitu pitu.
Ja właśnie większości imion jakoś nie przez skojarzenia.

Dla córki w ogóle chciałam Halinka ale mąż powiedział że NIGDY W ŻYCIU a zabić dziafa głupio ;-)
Nooo, ten dziad może się jeszcze kiedyś przydać ;)

Ja bym i zrobiła ale mój stary nie uznaje takich sesji. Może pod koniec zrobimymy sobie zwykłe rodzinne z brzuchem a po porodzie takie samo z dzieckiem... a z drugiej strony moi synowie na słowo zdjęcie reagują durnymi minami...
Jakbym mojego partnera słyszała , co on będzie robił jakieś śmieszne zdjęcia pozowane . Ja bym chciała, to pamiątka już na zawsze :) może uda mi się go jeszcze przekonać :)

reklama
Zdrzemnelam się także, zjadłam dwa gołąbki i zaraz lecę się kąpać i szykować bo muszę jeszcze dzieci tesciowej zawieźć.... Tak się zastanawiam, że pragnę chłopca a jak się okaże córeczka to wumhslalysmy dziś imiona więc co myślicie o imieniu Nina??? Mi się jeszcze bardzo podoba Lilianna....
Mi bardziej Liliana się podoba :)

Do góry