reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Gadać se można. Nikt nikogo nie obraża a to tylko takie pitu pitu.
Ja właśnie większości imion jakoś nie przez skojarzenia.

Dla córki w ogóle chciałam Halinka ale mąż powiedział że NIGDY W ŻYCIU a zabić dziafa głupio ;-)

No mi się właśnie strasznie kojarzą... I połowa odpada w przedbiegach :/

reklama
Gadać se można. Nikt nikogo nie obraża a to tylko takie pitu pitu.
Ja właśnie większości imion jakoś nie przez skojarzenia.

Dla córki w ogóle chciałam Halinka ale mąż powiedział że NIGDY W ŻYCIU a zabić dziafa głupio ;-)
Nooo, ten dziad może się jeszcze kiedyś przydać ;)

Ja bym i zrobiła ale mój stary nie uznaje takich sesji. Może pod koniec zrobimymy sobie zwykłe rodzinne z brzuchem a po porodzie takie samo z dzieckiem... a z drugiej strony moi synowie na słowo zdjęcie reagują durnymi minami...
Jakbym mojego partnera słyszała , co on będzie robił jakieś śmieszne zdjęcia pozowane . Ja bym chciała, to pamiątka już na zawsze :) może uda mi się go jeszcze przekonać :)

reklama
Zdrzemnelam się także, zjadłam dwa gołąbki i zaraz lecę się kąpać i szykować bo muszę jeszcze dzieci tesciowej zawieźć.... Tak się zastanawiam, że pragnę chłopca a jak się okaże córeczka to wumhslalysmy dziś imiona więc co myślicie o imieniu Nina??? Mi się jeszcze bardzo podoba Lilianna....
Mi bardziej Liliana się podoba :)

Do góry