majapszczolka242
Fanka BB :)
Też nic nie widziałam. Teraz chyba się domyślam co gdzie ;p Gratuluję serdecznieNo pokazałam wam palcem siusiaka żebyście mogły zobaczyć hi hi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też nic nie widziałam. Teraz chyba się domyślam co gdzie ;p Gratuluję serdecznieNo pokazałam wam palcem siusiaka żebyście mogły zobaczyć hi hi
Palec widziałam... siusiaka nie.No pokazałam wam palcem siusiaka żebyście mogły zobaczyć hi hi
Moj maluch to szaleje od rana do nocy. Dzisiaj zaczelam 21 tc, a wyrazne ruchy czuje od tygodnia. W dzien tez go czasami czuje, ale jestem w pracy wiec pozycje mniej wygodne . Dzisiaj obudzilam sie o 5 rano i on sie ruszal, teraz leze i sie rusza i tak do zasniecia wlasciwie. Az sie zastanawiam czy on bedzie taki ruchliwy po porodzie? I czy nie powinien wiecej spac?
Bliźniaki chcesz rodzic naturalnie? Szok nigdy bym nie chciała za żadne skarby moje na szczęście obydwie były ułożone posladkowo a dotrwalam do samego końca w 39tc zrobili mi cesarkeW ktorym tygodniu i sn czy cc rodzilyscie bliźniaki
Ja mam tak że na koniec dnia mam twardszy brzuch i mi ciężej niż jak rano wstaje..... U mnie łożysko się przesunelo na jedna stronę.....U mnie z tym dzieckiem też jest szał. Pierwsze dziecko było bez porównania dużo mniej ruchliwe. Po prostu temperament .
Byłam dziś na połówkowym. Potwierdzone info, więc mogę zdradzić - syn. Do tego łożysko w górze (może pamiętacie - było nisko trzy tygodnie temu). Także tego .
A co do cisnienia, to mierzyłam sobie regularnie i się uspokoiło. Ja po prostu jak bardziej się poruszam, to mi skacze. Spoczynkowe jest za to ok.
A czy macie tak, że Wam na dole pulsuje czasami? Szczególnie po dłuższym staniu, chodzeniu, wysiłku itp. I mam wrażenie jakby dziecko jakoś nisko było ułożone. Oczywiście jak widać po badaniach - to są moje wrażenia, ale z poprzednim dzieckiem takiego uczucia nie miałam, dlatego pytam Was.
Witam wszystkie nowe dziewczyny!