reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

@Adell1994 @dareczka1994 ja kupiłam w HM takie spodnie ciemne/czarne legginsowate (bez rozporka) to też już się w udach przetarły i z tyłu dziurka się robi, a mało nie kosztowały. Kupiłam też takie z rozporkiem, jeansowe i są bardziej porządne. Oczywście obydwie pary z działu spodni ciążowych.
Ja kupuję zwykle legginsy po 20 zł na targu tylko większy rozmiar :) szkoda mi kasy na spodnie ciążowe

reklama
Ja dla dziewczynki nie wiem kompletnie jakie imię. Podoba mi się Tosia, ale ciąża nie planowana i pół roku temu dałam pieskowi na imię Tosia heh więc odpada. I sama nie wiem jakie bym chciała. A dla synka już wybrałam chce Nikodem, mój chce Franek, ale pewnie przystanie na moim bo chyba że mi się coś zmienu do tego czasu, dla córki dam mu większe pole do wyboru :)

Mi się podoba Klaudia ale chłopaki kręcą nocami.
W Rossmann kupiłam leginsy ciazowe za 25 zl

Klaudia mi sie strasznie podobalo imie ale kolezanka dala tak swojej corke i jak sie urodzila jej mala to bylo ciagle Klaudia to Klaudia tamto Klaudusia i wkoncu słuchając ciagle o Klaudii wziela i mi to imię obrzydzila. Ladnie brzmi ale już mi sie tylko ze znajomą kojarzy

Ja dla dziewczynki nie wiem kompletnie jakie imię. Podoba mi się Tosia, ale ciąża nie planowana i pół roku temu dałam pieskowi na imię Tosia heh więc odpada. I sama nie wiem jakie bym chciała. A dla synka już wybrałam chce Nikodem, mój chce Franek, ale pewnie przystanie na moim bo chyba że mi się coś zmienu do tego czasu, dla córki dam mu większe pole do wyboru :)

Hehe to u mnie bylo tak jak szukalismy dla chlopca imienia gdyby sie okazalo. Kajetan maz wymyslil ale mam kotka Kajtka ktory reaguje na imie wiec odpadlo :D

Jezeli chodzi o leginnsy to w pepco chyba za 15 zl sa. Ostatnio tam maz mi bral i w sumie tak na raz to idealne i na ten okres ciazy :p a potem im cieplej bedzie to ide w sukienki i spodnice :D i na ciaze i bez sa idealne poza paroma gdzie mam dopasowane do talii ;P

A na przedniej czy tylniej ścianie masz łożysko?
Na tylnej.

To jest najgorsze w wyborze imienia , każde się z kimś kojarzy :)
Jak ginekolog powiedział za pierwszym razem, że będę miała syna, a ja w ogóle nie byłam na to psychicznie przygotowana (bo przecież miała być córcia! haha :D) to przeleciałam przez caaaałą listę imion, każde czytałam głośno z nazwiskiem i każde brzmiało mi źle! Na dodatek tak jak piszesz: skojarzenia.

Jezeli chodzi o leginnsy to w pepco chyba za 15 zl sa. Ostatnio tam maz mi bral i w sumie tak na raz to idealne i na ten okres ciazy :p a potem im cieplej bedzie to ide w sukienki i spodnice :D i na ciaze i bez sa idealne poza paroma gdzie mam dopasowane do talii ;P
Właśnie też planuję przerzucić się na sukienki i spódnice :) Póki co zwykłe legginsy jeszcze dają radę, ciekawe kiedy przyjdzie czas na zakup typowo ciążowych spodni.

Też już czekam na cieplejsze dni żeby zakładać spódnicę i sukienki :)
Ja mam legginsy z Decathlon chyba za 19 zł i są na prawdę super :) żałuję że wzięłam tylko jedne

reklama
Do góry