reklama
RooibosGirl
Fanka BB :)
Jak ja byłam malutka to mama karmiła mnie na żądanie. Ona opowiada o moich niemowlęcych czasach z łezką w oku, ale jak tak słucham to stwierdzam, że byłam okropna, wiecznie ryczałam i nie dawałam im w nocy spać. A potem jak skończyło się karmienie mlekiem to zostałam niejadkiem i było trzeba ze mną walczyć, żebym coś zjadła. Poza tym dalej ciągle ryczałam z byle powodu. I jeszcze broiłam. Czort nie dziecko. A dzisiaj taka spokojna jestem
Też dziwię się, że lekarz nie wymaga ode mnie częstszych badań. Przed usg genetycznym w 13 tygodniu dostałam skierowania na 11 różnych badań. Jedyne co było nie tak to trochę z niski poziom żelaza, reszta była w porządku. Teraz dostałam skierowanie na odczyn coombsa, mocz ogólne i morfologię krwi... wreszcie dowiem się na ile pomaga ta suplementacja żelaza. Nie znoszę skutków ubocznych jakie temu towarzyszą
Też dziwię się, że lekarz nie wymaga ode mnie częstszych badań. Przed usg genetycznym w 13 tygodniu dostałam skierowania na 11 różnych badań. Jedyne co było nie tak to trochę z niski poziom żelaza, reszta była w porządku. Teraz dostałam skierowanie na odczyn coombsa, mocz ogólne i morfologię krwi... wreszcie dowiem się na ile pomaga ta suplementacja żelaza. Nie znoszę skutków ubocznych jakie temu towarzyszą
U nas na pomorzu od zeszłego tygodnia cały czas zimno, co chwilę pada i wieje... nie wiem jakim cudem wciąż jeszcze się nie przeziębiłam.pogoda się popsuła
Angelika89
to super parka ,a mam 6 letniego synka i teraz drugi też synekAndżelika teraz córeczka. Moje kochane 396 gram. Mam już 7 letniego synka
RooibosGirl
Ha... właśnie siedzę i zastanawiam się czy przy śniadaniu wzięłam prenatal, czy nie. Oto zagadka Zaraz będę liczyć
zanciak
Ale super, też bym chciała parkę, okaże się pewnie niedługo czy się udałoAngelika teraz córeczka. Moje kochane 396 gram. Mam już 7 letniego synka.
zanciak
Oo przypomniałaś mi ja nie wzięłam idę wziąć terazHa... właśnie siedzę i zastanawiam się czy przy śniadaniu wzięłam prenatal, czy nie. Oto zagadka Zaraz będę liczyć
Mama7
Rooilbosgirl to weź jeszcze 1
Że mną też rodzice mieli ciężko. Ciągle chorowałam, wymiotowalam itp. Urodziłam się tez z 1pkt w skali Agpar. Ale wyroslam, żyje i nawet mąż mówi że nie wyglądam na ten 1 pkt.
Dodam że mam brata bliźniaka i siostrę rok młodsza wiec rodzice nie mogli mi poświecić tyle czasu ile by chcieli..
Że mną też rodzice mieli ciężko. Ciągle chorowałam, wymiotowalam itp. Urodziłam się tez z 1pkt w skali Agpar. Ale wyroslam, żyje i nawet mąż mówi że nie wyglądam na ten 1 pkt.
Dodam że mam brata bliźniaka i siostrę rok młodsza wiec rodzice nie mogli mi poświecić tyle czasu ile by chcieli..
reklama
18grudzien
Nic nie czuje dlatego pytam może wkrótce strasznie długo tym razemA mnie ten pierwszy lekarz dał zlecenie na badanie różyczki, a nowa lekarka się zdziwila, że robiłam. Mogłam się w sumie zapytać, czemu się tak dziwi, ale mnie się nie dodało. @Bajdelka35 czuje ruchy, ale nie tak bardzo i nie tak często jak bym chciala, zwłaszcza wieczorem, w kolejce w sklepie też czasem-chyba nie podoba się że kołysanka nagle ustało.
A jak u Ciebie z ruchami?