reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nic nie czuje dlatego pytam może wkrótce strasznie długo tym razem
Tu dochodzinkwestia lozyska, ja mam na tylnej ścianie wysoko, mam też oponke sporą, pewnie gdybym nie miała tak łożyska to bym nic nie czuła. Jeszcze 2 tyg temu nie wiedzialam, czy to gazy czy bobo, dalej czasem mam wątpliwości. Jeszcze masz sporo czasu, pewnie lada dzień poczujesz :)

reklama
Klaraklara oczywiście że nie da się porównać. Co naturalne zawsze będzie naturą. Ale jest 21 wiek i ludzie próbują ułatwiać sobie życie. Nie można ich za to cenzurować_ A matki ba cenzurowanym wiecznie.. Jak np to pewnie nocy nie przesypia_ dałaby butle. Jak daje butle to co za matka cycków nie ma itp. Jak cc to źle, jak naturalnie po co męczyć dziecko i siebie. Nie dogodzisz.

Ja wlasnie wyszlam z polowkowych. Dzidzia zdrowa. Ok 330 g. wazy. :) wszystko w normie ;)
Najlepszy tekst lekarza do mojego meza.
Ma widzi Pan tego hamburgera...to sa wargi sromowe bedzie dziewczyna ;)

Ale jaja.. myślałam że powie że to parowka.. hehe

Ja też dzisiaj i powiedział "panience nic nie brakuje" kulturka

A dlaczego prenatal. Sama wybralas ten ,czy lekarz kazał? Ja biorę mama dha Premium plus bo przy tym się upierał mój lekarz
Teraz prenatal duo, wcześniej prenatal uno. Ginekolog polecił mi je gdy zapytałam co mam brać, żeby uzupełnić witaminy. Poczytałam o nich i stwierdziłam, ze będą ok :)
Za niski poziom żelaza to już tradycja i w ogóle mnie nie dziwi...

Klaraklara oczywiście że nie da się porównać. Co naturalne zawsze będzie naturą. Ale jest 21 wiek i ludzie próbują ułatwiać sobie życie. Nie można ich za to cenzurować_ A matki ba cenzurowanym wiecznie.. Jak np to pewnie nocy nie przesypia_ dałaby butle. Jak daje butle to co za matka cycków nie ma itp. Jak cc to źle, jak naturalnie po co męczyć dziecko i siebie. Nie dogodzisz.
To jest rzeczywiście straszne. I bardzo mi z tego powodu przykro.
Pamiętam, kiedy opowiadałam ciotce 11lat tylko ode mnie starszej, jaki poród sn był ciężki, a ona do mnie, że ja się nie liczę, grunt że dziecko ok, albo kiedy nosiłam w chuscie kilkakrotnie usłyszałam, że jestem złą matką od obcych ludzi.
Dlatego ja nie potępiam, ani nie pouczam.
Niepowiklany poród SN jest sto razy lepszy dla matki i dziecka,ale sama prawdopodobnie znów będę mieć CC na zimno i co zrobię? Nic.

reklama
Do góry