reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Angelika89, post: 16580895, member: 91596"]ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza najlepiej do ginekologa, chyba że nie masz możliwości to do internisty czy t jest na pewno opryszczka i ew. skonsultować chociaż telefonicznie z lekarzem czy przepisany lek jest ok?
ja mam usg u mojego lekarza połówkowe 7 maja,, a to mój Borysek z ostatniego usg[/QUOTE]
Musiałam się mocno przyglądać żeby ogarnąć... :-) kawał faceta.

reklama
Dziewczyny czy wybtez macie tak wyczulony słuch ?
Mieszkam na wsi . Zawsze w nocy psy szczekają :D
Normalka...
Ale od 2 tygodni budzę się jak słyszę psa. Mój mąż się nie budzi . Brat mieszka z boku też nie słyszy ;D

Problem śmieszny , ale jestem tak zmęczona w ciągu dnia. . . ;)
Nie. :-) tzn. nie zauważyłam różnicy.

Hej dziewczyny trochę mnie nie było A tu widzę duuuzo nowości :-) mam nadzieję że maleństwa u was rosną i wszystko ok :-)
Mam pytanko jak u was z cerą jest? Kurczę ostatnio tak mi się pogorszyła że szok. Jakieś krostki zaczerwienienie i w ogóle. Jakoś inaczej dbacie o buzie?

Hejo dziewczyny ja też mam problem z koncentracją najgorzej jednak było na początku ciąży jak pojechałam do ginekologa i zobaczyłam że ciąża że jest pecherzyk to wyszłam patrzyłam to zdjęcie i tak szłam patrząc na nie z dwa km na przystanek po czym zorientowałam się że przecież przyjechałam samochodem [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny trochę mnie nie było A tu widzę duuuzo nowości :-) mam nadzieję że maleństwa u was rosną i wszystko ok :-)
Mam pytanko jak u was z cerą jest? Kurczę ostatnio tak mi się pogorszyła że szok. Jakieś krostki zaczerwienienie i w ogóle. Jakoś inaczej dbacie o buzie?
Ja ogólnie atopowiec to wiem o co chodzi ale nic mi nie pomaga

Do góry