reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Angelika89, post: 16580895, member: 91596"]ja bym na Twoim miejscu poszła do lekarza najlepiej do ginekologa, chyba że nie masz możliwości to do internisty czy t jest na pewno opryszczka i ew. skonsultować chociaż telefonicznie z lekarzem czy przepisany lek jest ok?
ja mam usg u mojego lekarza połówkowe 7 maja,, a to mój Borysek z ostatniego usg[/QUOTE]
Musiałam się mocno przyglądać żeby ogarnąć... :-) kawał faceta.

reklama
Dziewczyny czy wybtez macie tak wyczulony słuch ?
Mieszkam na wsi . Zawsze w nocy psy szczekają :D
Normalka...
Ale od 2 tygodni budzę się jak słyszę psa. Mój mąż się nie budzi . Brat mieszka z boku też nie słyszy ;D

Problem śmieszny , ale jestem tak zmęczona w ciągu dnia. . . ;)
Nie. :-) tzn. nie zauważyłam różnicy.

Hej dziewczyny trochę mnie nie było A tu widzę duuuzo nowości :-) mam nadzieję że maleństwa u was rosną i wszystko ok :-)
Mam pytanko jak u was z cerą jest? Kurczę ostatnio tak mi się pogorszyła że szok. Jakieś krostki zaczerwienienie i w ogóle. Jakoś inaczej dbacie o buzie?

Hejo dziewczyny ja też mam problem z koncentracją najgorzej jednak było na początku ciąży jak pojechałam do ginekologa i zobaczyłam że ciąża że jest pecherzyk to wyszłam patrzyłam to zdjęcie i tak szłam patrząc na nie z dwa km na przystanek po czym zorientowałam się że przecież przyjechałam samochodem [emoji16]

reklama
Hej dziewczyny trochę mnie nie było A tu widzę duuuzo nowości :-) mam nadzieję że maleństwa u was rosną i wszystko ok :-)
Mam pytanko jak u was z cerą jest? Kurczę ostatnio tak mi się pogorszyła że szok. Jakieś krostki zaczerwienienie i w ogóle. Jakoś inaczej dbacie o buzie?
Ja ogólnie atopowiec to wiem o co chodzi ale nic mi nie pomaga

Do góry