reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

To mój brzuszek w 21 tygodniu
20180425_094531.jpg

Załączniki

• 20180425_094531.jpg
    20180425_094531.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 365
reklama
A czemu nie mozna robic na wlasna reke?
W przypadku kiedy mialas zastój w nerkach nie powinien Cie w tym przypadku dodatkowo kontrolować?
Rozumiem ale niestety nie można pytałam wiele razy i tutaj naprawdę musisz mieć powód dopiero jak masz infekcje tzn pieczenie i krew w moczu . A zastój mogą sprawdzić ewentualnie przez usg . Robiłam badania krwi na nerki i pracują bardzo dobrze

A zastoje w nerkach robią się wtedy gdy masz nieszczelny układ moczowy co było w moim przypadku a już jest zooperowany . Dziewczyny napewno jak będzie się coś działo to pójdę do lekarza . Narazie jest ok przez 15 lat ni się nie działo od operacji i oby tak zostało .

Dobra podjechałam do położnej i powiedziałam że wydaje mi się że mam pierwszy raz opryszczkę i że nie miałam wcześniej i że nie wiem co robić czy do lekarza iść czy coś. A ona mi powiedziała że to nie jest szkodliwe dla dziecka i żeby SB czyms smarować i nie ruszać tego bo się roznosi i tyle. Już sama nie wiem co myśleć bo w necie pisze coś innego.

Rozumiem ale niestety nie można pytałam wiele razy i tutaj naprawdę musisz mieć powód dopiero jak masz infekcje tzn pieczenie i krew w moczu . A zastój mogą sprawdzić ewentualnie przez usg . Robiłam badania krwi na nerki i pracują bardzo dobrze

co kraj to inaczej :) mocz to tak sie wydaje niby zwykla podstawa a jednak trzeba miec powod aby zrobic badanie.

Dobra podjechałam do położnej i powiedziałam że wydaje mi się że mam pierwszy raz opryszczkę i że nie miałam wcześniej i że nie wiem co robić czy do lekarza iść czy coś. A ona mi powiedziała że to nie jest szkodliwe dla dziecka i żeby SB czyms smarować i nie ruszać tego bo się roznosi i tyle. Już sama nie wiem co myśleć bo w necie pisze coś innego.
A chociaż popatrzyła na ciebie??? Ja mówię miałam dwa razy i miałam to gdzieś bo to nie pierwszy raz, ale idź do zwykłego lekarza i się uspokoisz..... Muszę wkoncu zabrać się za robotę miłego dnia

Dziewczyny czy wybtez macie tak wyczulony słuch ?
Mieszkam na wsi . Zawsze w nocy psy szczekają :D
Normalka...
Ale od 2 tygodni budzę się jak słyszę psa. Mój mąż się nie budzi . Brat mieszka z boku też nie słyszy ;D

Problem śmieszny , ale jestem tak zmęczona w ciągu dnia. . . ;)

reklama
@Bajdelka35 niskie masz te wolne hormony, więc i dlatego dostałaś Euthyrox. Najprawdopodobniej jeszcze ci podniesie dawkę. Nie martw się TSH wolno się zmienia. Potrzebuje około 4-6 tygodni, żeby zareagować na leki. Ważne, że przyjmujesz hormon i podnosisz tym samym wolne hormony, bo one są najważniejsze.

Do góry