reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

To mój brzuszek w 21 tygodniu
20180425_094531.jpg

Załączniki

• 20180425_094531.jpg
    20180425_094531.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 363
reklama
A czemu nie mozna robic na wlasna reke?
W przypadku kiedy mialas zastój w nerkach nie powinien Cie w tym przypadku dodatkowo kontrolować?
Rozumiem ale niestety nie można pytałam wiele razy i tutaj naprawdę musisz mieć powód dopiero jak masz infekcje tzn pieczenie i krew w moczu . A zastój mogą sprawdzić ewentualnie przez usg . Robiłam badania krwi na nerki i pracują bardzo dobrze

A zastoje w nerkach robią się wtedy gdy masz nieszczelny układ moczowy co było w moim przypadku a już jest zooperowany . Dziewczyny napewno jak będzie się coś działo to pójdę do lekarza . Narazie jest ok przez 15 lat ni się nie działo od operacji i oby tak zostało .

Dobra podjechałam do położnej i powiedziałam że wydaje mi się że mam pierwszy raz opryszczkę i że nie miałam wcześniej i że nie wiem co robić czy do lekarza iść czy coś. A ona mi powiedziała że to nie jest szkodliwe dla dziecka i żeby SB czyms smarować i nie ruszać tego bo się roznosi i tyle. Już sama nie wiem co myśleć bo w necie pisze coś innego.

Rozumiem ale niestety nie można pytałam wiele razy i tutaj naprawdę musisz mieć powód dopiero jak masz infekcje tzn pieczenie i krew w moczu . A zastój mogą sprawdzić ewentualnie przez usg . Robiłam badania krwi na nerki i pracują bardzo dobrze

co kraj to inaczej :) mocz to tak sie wydaje niby zwykla podstawa a jednak trzeba miec powod aby zrobic badanie.

Dobra podjechałam do położnej i powiedziałam że wydaje mi się że mam pierwszy raz opryszczkę i że nie miałam wcześniej i że nie wiem co robić czy do lekarza iść czy coś. A ona mi powiedziała że to nie jest szkodliwe dla dziecka i żeby SB czyms smarować i nie ruszać tego bo się roznosi i tyle. Już sama nie wiem co myśleć bo w necie pisze coś innego.
A chociaż popatrzyła na ciebie??? Ja mówię miałam dwa razy i miałam to gdzieś bo to nie pierwszy raz, ale idź do zwykłego lekarza i się uspokoisz..... Muszę wkoncu zabrać się za robotę miłego dnia

Dziewczyny czy wybtez macie tak wyczulony słuch ?
Mieszkam na wsi . Zawsze w nocy psy szczekają :D
Normalka...
Ale od 2 tygodni budzę się jak słyszę psa. Mój mąż się nie budzi . Brat mieszka z boku też nie słyszy ;D

Problem śmieszny , ale jestem tak zmęczona w ciągu dnia. . . ;)

reklama
@Bajdelka35 niskie masz te wolne hormony, więc i dlatego dostałaś Euthyrox. Najprawdopodobniej jeszcze ci podniesie dawkę. Nie martw się TSH wolno się zmienia. Potrzebuje około 4-6 tygodni, żeby zareagować na leki. Ważne, że przyjmujesz hormon i podnosisz tym samym wolne hormony, bo one są najważniejsze.

Do góry