KatarzynaCarmen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie można niestety. Ale mi nie jest to potrzebne skoro lekarz nie widzi potrzeby .
Rozumiem ale niestety nie można pytałam wiele razy i tutaj naprawdę musisz mieć powód dopiero jak masz infekcje tzn pieczenie i krew w moczu . A zastój mogą sprawdzić ewentualnie przez usg . Robiłam badania krwi na nerki i pracują bardzo dobrzeA czemu nie mozna robic na wlasna reke?
W przypadku kiedy mialas zastój w nerkach nie powinien Cie w tym przypadku dodatkowo kontrolować?
Rozumiem ale niestety nie można pytałam wiele razy i tutaj naprawdę musisz mieć powód dopiero jak masz infekcje tzn pieczenie i krew w moczu . A zastój mogą sprawdzić ewentualnie przez usg . Robiłam badania krwi na nerki i pracują bardzo dobrze
A chociaż popatrzyła na ciebie??? Ja mówię miałam dwa razy i miałam to gdzieś bo to nie pierwszy raz, ale idź do zwykłego lekarza i się uspokoisz..... Muszę wkoncu zabrać się za robotę miłego dniaDobra podjechałam do położnej i powiedziałam że wydaje mi się że mam pierwszy raz opryszczkę i że nie miałam wcześniej i że nie wiem co robić czy do lekarza iść czy coś. A ona mi powiedziała że to nie jest szkodliwe dla dziecka i żeby SB czyms smarować i nie ruszać tego bo się roznosi i tyle. Już sama nie wiem co myśleć bo w necie pisze coś innego.
Najwyżej pójdę na pogotowie po 18, bo teraz i tak nikt mnie już nie przyjmie bo miejsc nie ma.A chociaż popatrzyła na ciebie??? Ja mówię miałam dwa razy i miałam to gdzieś bo to nie pierwszy raz, ale idź do zwykłego lekarza i się uspokoisz..... Muszę wkoncu zabrać się za robotę miłego dnia