kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Kobietki mam kleszcza , jak myślicie co zrobić ? Wyjąc , jechać do lekarza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kobietki mam kleszcza , jak myślicie co zrobić ? Wyjąc , jechać do lekarza ?
U mnie poloweczka już , a brzuch jak bym miała rodzić
Od 18 tyg czułam delikatne ruchy , a teraz już jak leżę wieczorami dłużej, czuję jak się Helenka rozbija
Lepiej pojechać do lekarza nie grzebać przy kleszczach samodzielnie bo różnie może być a gdzie byłaś że kleszcza masz ?
Żeby załapać kleszcza to wystarczy na trawnik wejść. Wszędzie są. Ja nigdy nie miałam ale jak już się taki czas zaczyna to się pryskam sprayem i pomaga.No właśnie byłam w takim hm zagajniku jakby. Ani drzew dużo ani krzaków za bardzo , w sobotę. Bo wczoraj to raczej nie miałam gdzie złapać. Oglądnęłam się po kąpieli i nic nie było a dziś rano patrzę i już taki większy jest , koło szelki od stanika
Żeby załapać kleszcza to wystarczy na trawnik wejść. Wszędzie są. Ja nigdy nie miałam ale jak już się taki czas zaczyna to się pryskam sprayem i pomaga.