reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Cześć, dzięki za przyjęcie, mam na imię Bożena i jestem trochę staraczką, bo w maju kończę 48 lat. To moja 4 ciąża, której w sumie nie planowałam, ale już się zakochałam w tym maleństwie... to 20 tc, czekamy na dziewczynkę, mam nadzieję, że sobie jakoś wspólnie pomożemy przejść przez ten cudowny okres... a Wy dziewczyny w jakim jesteście wieku i które to wasze dziecko? Pozdrawiam i życzę miłego dnia oraz spokojnej i nudnej ciąży dla wszystkich zafasolkowanych

Witamy Cię ! Gratulacje
jasne im więcej nas jest to jest raźniej nam
JA mam 28 lat jest to moja pierwsza ciąża i oczekujemy na dziewczynkę <3

reklama
Hejka mam pytanko czy znasz ginekologa w Jeleniej Górze ktory wykonuje usg 3d/4d
Bo w maju mam zamiar pojechać tam a nic w Internecie nie mogę znaleźć może Ty będziesz wiedziała?
Hej usg 3d/4d robi drJuncewicz kobieta ona ma również uprawnienia do badań prenatalnych i jest naprawdę dobra u niej robiłam badania prenatalne, jest jeszcze dr facet Bielasik ja osobiście chodzę do Kłyszejko też bardzo dobry lekarz mozna w necie o nich poczytać, na następnej wizycie zapytam jego czy robi takie usg w sumie ja nie planowałam więc nie wiem czy on robi

Cześć, dzięki za przyjęcie, mam na imię Bożena i jestem trochę staraczką, bo w maju kończę 48 lat. To moja 4 ciąża, której w sumie nie planowałam, ale już się zakochałam w tym maleństwie... to 20 tc, czekamy na dziewczynkę, mam nadzieję, że sobie jakoś wspólnie pomożemy przejść przez ten cudowny okres... a Wy dziewczyny w jakim jesteście wieku i które to wasze dziecko? Pozdrawiam i życzę miłego dnia oraz spokojnej i nudnej ciąży dla wszystkich zafasolkowanych
Hej ja mam 35lat to moje 4dziecko Pozdrawiam

No i po wczorajszym bólu głowy dziś czuję się lepiej pogoda dziwna ciepło bardzo ale ciemno i mokro czuć świeże powietrze, wietrze mieszkanie, piore, muszę prasowac i gotować obiad zupa barszcz czerwony i naleśniki także zbieram się miłego dnia

Hej usg 3d/4d robi drJuncewicz kobieta ona ma również uprawnienia do badań prenatalnych i jest naprawdę dobra u niej robiłam badania prenatalne, jest jeszcze dr facet Bielasik ja osobiście chodzę do Kłyszejko też bardzo dobry lekarz mozna w necie o nich poczytać, na następnej wizycie zapytam jego czy robi takie usg w sumie ja nie planowałam więc nie wiem czy on robi

Właśnie o tym lekarzu czytałam że bardzo dobrze ale nie potrafię znaleźć informacji na temat tego iść i cennika jak będziesz proszę zapytaj się i o cennik ja bym chciała wykonać iść 3d dla siebie bo w Holandii wykonują tylko 3 razy w czasie ciąży a jak będę w Polsce to czemu mam nie skorzystać podglądać moja kruszynke co u niej się dzieje
Kiedy masz wizytę?

Ostatnia edycja:
@Bozena47 witamy :) ja mam 25 lat i to moja pierwsza ciąża. Chciałam dziecko dużo wcześniej, ale czekałam aż Mój dojrzeje do tej decyzji :)

@Bajdelka35 z wyglądu podoba mi sie, oprócz ramy. No i ja to wezmę na pewno nie taki bardzo jaśniutki, bo potem nie domyję [emoji23]

U mnie poloweczka już , a brzuch jak bym miała rodzić :D
Od 18 tyg czułam delikatne ruchy , a teraz już jak leżę wieczorami dłużej, czuję jak się Helenka rozbija :)

Załączniki

• 20180415_105018.jpg
    20180415_105018.jpg
    988,5 KB · Wyświetleń: 118
Ja jutro zobacze fasolkę :) i może dowiemy sie kto tam siedzi już na 100 procent:D
ale i tak sie czuje na dziewczyne :)

W ogole dobrze ze wieczorem sprawdziłam ze lekarza z mlodszym dzieckiem mam w srode a nie dzis bo bym wsiadla w samochod i pieknie bym sie zdziwila :D

reklama

No ja mam 29 lat i moja 3 ciaza :)

Do góry