reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mozna stosować Altacet w ciąży? Słuchajcie mialam wczoraj mały wypadek. Nie wiem czy nie zauważyłam stopnia czy nogami zjechała ze schoda. Szlam na górę i jakimś sposobem straciłam równowagę i chyba z 3 schodów zjechalam na prawym kolanie a ręką w jakiś dziwny sposób zlapalam sie barierki za sobą. Teraz tak na kolanie mam siniaka i zaczela mnie reka w barku bolec poza tym nic. I pytanie moge sie wysmarowac Altacetem????

reklama
Mozna stosować Altacet w ciąży? Słuchajcie mialam wczoraj mały wypadek. Nie wiem czy nie zauważyłam stopnia czy nogami zjechała ze schoda. Szlam na górę i jakimś sposobem straciłam równowagę i chyba z 3 schodów zjechalam na prawym kolanie a ręką w jakiś dziwny sposób zlapalam sie barierki za sobą. Teraz tak na kolanie mam siniaka i zaczela mnie reka w barku bolec poza tym nic. I pytanie moge sie wysmarowac Altacetem????

JA bym.niczym nie smarowala wydaje mi się że w ciąży nie można żadnych maści przeciwbólowych

A już widzę, że w ciąży lub podczas karmienia piersią przed zastosowaniem poradzić się lekarza lub farmaceuty, co bym zrobila. Nie jest zakazane w ciąży więc pewnie powiedzą, że możesz ale to oni mają wykształcenie medyczne a nie my :)

Ja w pierwszej ciąży w 5msc byłam w Bieszczadach. Nie łaziłam wysoko ale i tak na jednym ze spacerów zasłabłam.
Ja tam generalnie nie przepadam za górami. Kocham Mazury i najchętniej tam spędziłabym wakacje. Ale moi mężczyźni wolą Bałtyk. W zeszłym roku byliśmy w Kątach Rybackich. Pole namiotowe mieliśmy rzut beretem od plaży. Dzieciom się podobało tak bardzo że chcą w tym roku wrócić więc nie mamy wyjścia tylko zamiast namiotu chyba pożyczymy przyczepkę bo nie wyobrażam sobie w 8msc spędzić choćby jednej nocy w namiocie jak w tym czasie podniesienie się z wersalki jest dla mnie kłopotem.

Cześć, dzięki za przyjęcie, mam na imię Bożena i jestem trochę staraczką, bo w maju kończę 48 lat. To moja 4 ciąża, której w sumie nie planowałam, ale już się zakochałam w tym maleństwie... to 20 tc, czekamy na dziewczynkę, mam nadzieję, że sobie jakoś wspólnie pomożemy przejść przez ten cudowny okres... a Wy dziewczyny w jakim jesteście wieku i które to wasze dziecko? Pozdrawiam i życzę miłego dnia oraz spokojnej i nudnej ciąży dla wszystkich zafasolkowanych

reklama
Do góry