G
gosc 15
Gość
No dwóch chłopców 6 lat i 4 latka
Ja wiem ze oni mają ukryty plan w tym jednym pokoju i zeby być razem. Nie raz jest tak ze wchodzimy rano do nich i spia razem cichaczem w nocy któryś zawsze maszeruje do któregoś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajWitam Mumusie
Chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 11t2d ciąży, termin na 19 września. To moja 2 ciąża. Mam jeszcze synka 5 letniego
Ja też czuję dziewczynkę ale jak byłam na prenatalnych to gin stwierdziła że chyba chłop ale w sumie nie wie bo na tym etape to większość wyglada jak chłopcy. Jak u Ciebie z taką pewnością potwierdzierdza dziewczynkę to myśle ze sie nie myli Ciekawa jestem na ile moje przeczucia się potwierdząJa czułam od początku dziewczynkę, mąż chciał chłopca no ale cóż hehe [emoji23]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czuję dziewczynkę ale jak byłam na prenatalnych to gin stwierdziła że chyba chłop ale w sumie nie wie bo na tym etape to większość wyglada jak chłopcy. Jak u Ciebie z taką pewnością potwierdzierdza dziewczynkę to myśle ze sie nie myli Ciekawa jestem na ile moje przeczucia się potwierdzą
Bo juz nie moge zniesc tych wzdec... to skoro nakaz to lezec na l4 i nie dyskutowac milo bedzje popisać
Fajny brzuszekZaczynamy 15tc z wypinaniem i muskaniem... [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęNapiszę coś o sobie dziś jest 12t0d. We wtorek mam USG prenatalne. Jest to moje pierwsze dziecko. Staraliśmy się 5 lat, po drodze masa badań, masa zabiegów.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy w ciąży mozna espumisan?
Czyli nie ma co się przywiązywać do myśli że będzie synuś to moja pierwsza dzidzia dlatego jest mi obojętnie ale zastanawiam się na ile moje przeczucia się sprawdząHehe u mnie pierwsze dziecko mialo byc w 93%dziewczynką, dopiero po drugich prenatalnych okazało się że chłopiec ;D
Czyli nie ma co się przywiązywać do myśli że będzie synuś to moja pierwsza dzidzia dlatego jest mi obojętnie ale zastanawiam się na ile moje przeczucia się sprawdzą
A ja już kupiłam różowego pajacyka...Hehe u mnie pierwsze dziecko mialo byc w 93%dziewczynką, dopiero po drugich prenatalnych okazało się że chłopiec ;D