G
gosc 15
Gość
No dwóch chłopców 6 lat i 4 latka
Ja wiem ze oni mają ukryty plan w tym jednym pokoju i zeby być razem. Nie raz jest tak ze wchodzimy rano do nich i spia razem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitajWitam Mumusie
Chciałabym do Was dołączyć. Jestem w 11t2d ciąży, termin na 19 września. To moja 2 ciąża. Mam jeszcze synka 5 letniego
![]()
Ja też czuję dziewczynkę ale jak byłam na prenatalnych to gin stwierdziła że chyba chłop ale w sumie nie wie bo na tym etape to większość wyglada jak chłopcy. Jak u Ciebie z taką pewnością potwierdzierdza dziewczynkę to myśle ze sie nie myliJa czułam od początku dziewczynkę, mąż chciał chłopca no ale cóż hehe [emoji23]
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też czuję dziewczynkę ale jak byłam na prenatalnych to gin stwierdziła że chyba chłop ale w sumie nie wie bo na tym etape to większość wyglada jak chłopcy. Jak u Ciebie z taką pewnością potwierdzierdza dziewczynkę to myśle ze sie nie myliCiekawa jestem na ile moje przeczucia się potwierdzą
![]()
Bo juz nie moge zniesc tych wzdec... to skoro nakaz to lezec na l4 i nie dyskutowac
Fajny brzuszekZaczynamy 15tc z wypinaniem i muskaniem... [emoji4]
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
GratulujęNapiszę coś o sobiedziś jest 12t0d. We wtorek mam USG prenatalne. Jest to moje pierwsze dziecko. Staraliśmy się 5 lat, po drodze masa badań, masa zabiegów.
Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny czy w ciąży mozna espumisan?
Czyli nie ma co się przywiązywać do myśli że będzie synuśHehe u mnie pierwsze dziecko mialo byc w 93%dziewczynką, dopiero po drugich prenatalnych okazało się że chłopiec;D
Czyli nie ma co się przywiązywać do myśli że będzie synuśto moja pierwsza dzidzia dlatego jest mi obojętnie ale zastanawiam się na ile moje przeczucia się sprawdzą
A ja już kupiłam różowego pajacyka...Hehe u mnie pierwsze dziecko mialo byc w 93%dziewczynką, dopiero po drugich prenatalnych okazało się że chłopiec;D