reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Jestem właśnie po badaniu. Jeszcze nie usg prenatalne, ale widziałam fasolkę! Cała tańczyła, machała rączkami i nóżkami :) mega radość. Też jestem bardzo nerwowa, ciągle myślę, czy wszystko ok, to badanie da mi na pewno na chwilę spokój. Tyle teraz się słyszy o poronieniach itp., mam wrażenie, że zdarza się to coraz częściej. Sposób, w jaki biegnie życie teraz chyba nam nie sprzyja :-/
Zdecydowanie nie sptzyja ale super ze poszlo dobrze ;D trzymajcie kciuki idziemy do ginekologa 7 marca w srode ;)

reklama
Witajcie. Jestem tu nowa. Mam na imię Marta i jestem z Radomia . Jutro zaczynam 14 tydzień ciąży i 4 miesiąc. :)
Nasze starania nie były długie. Udało nam się w pierwszym cyklu starań . :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie. Jestem tu nowa. Mam na imię Marta i jestem z Radomia . Jutro zaczynam 14 tydzień ciąży i 4 miesiąc. :)
Nasze starania nie były długie. Udało nam się w pierwszym cyklu starań . :)
Cześć Marta! Też jestem Marta. To u Ciebie już z góreczki:) jest już brzuszek? Staraliśmy się 3 cykle i jesteśmy zaskoczeni, bo myślałam, że starania potwrają z rok :)

Ja też mam już trochę brzucha, ale z natury jestem większa, więc pewnie szybko będzie widać. Obciślejsze spodnie już nie są dla mnie komfortowe, wieczorem przez wzdęcia mam brzuszek, jakbym była już w 5tym mcu. Niestety nie będę jedną tych mamusiek, co są całe szczupłe fit i tylko mają piłeczkę z przodu-mega mi się to podoba! Ale trudno, nie to jest teraz ważne:)

Mąż mówi, że brzuszek troszkę mi widać, ja osobiście tego nie widzę.

Napisane na Moto E (4) Plus w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam. Chciałam dołączyć do Was dziewczyny. Termin z usg na 18 września. Obecnie 10t6dzien ciazy.
Jutro tez mam wizytę u lekarza i też sie boję...zwlaszcza ze wczoraj porobilam porządki u mojej 5 latki w pokoju i tak mnie strasznie krzyż zaczął bolec ze masakra (znaczy mysle że to z tego) i oczywiście weszłam na wujka google a tam oczywiscie ból krzyza = obumarcie ciąży i mnie zmrozilo.
Z objawów ciazowych mam tylko bol piersi.
Witam Cię w naszym gronie. W internecie to nawet z bólu palca potrafią zrobić śmiertelną chorobę. Dlatego ja nie szukam tylko pytam lekarza.

Do góry