Annmuśka
Fanka BB :)
WitamyCzesc,
chciałam do Was dołączyć. Tez zostanę wrześniowa mama. Termin mam na 11 wrzesnia. To jest moja już 3 ciąża
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WitamyCzesc,
chciałam do Was dołączyć. Tez zostanę wrześniowa mama. Termin mam na 11 wrzesnia. To jest moja już 3 ciąża
Gratulacje i witamy!Witajcie. Jestem tu nowa. Mam na imię Marta i jestem z Radomia . Jutro zaczynam 14 tydzień ciąży i 4 miesiąc.
Nasze starania nie były długie. Udało nam się w pierwszym cyklu starań .
Ja miałam brzuszek już bez ciążyCześć Marta! Też jestem Marta. To u Ciebie już z góreczki jest już brzuszek? Staraliśmy się 3 cykle i jesteśmy zaskoczeni, bo myślałam, że starania potwrają z rok
Cześć Marta! Też jestem Marta. To u Ciebie już z góreczki jest już brzuszek? Staraliśmy się 3 cykle i jesteśmy zaskoczeni, bo myślałam, że starania potwrają z rok