reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
@Myszawa widzę ze i Ty sie męczysz z wzdęciamy. Ja juz wymiękam z tymi dziadami ;)
Ja też nie bede napewno mamą fit z brzuszkiem piłeczką. Wiem to po pierwszej ciąży. Przytylam w niej 18 kg... z 60 kg na starcie na porodowce prawie 80 kg. Tyle że ja miala zalecenie od lekarza jesc wiecej miesa bo dziecko malutkie wiec jadlam:laugh2::laugh2:A moja corcia i tak urodzila sie na 2800 a ja wage szybciutko zbilam.

Siwajoa ja Z pierwszym przybralam 11 kg a z drugim dzieckiem startowalam z 63 kg a na porodowce 83 kg ale tez szybko udalo min sie zrzucic. Zobacze jak teraz przy trzecim bedzie mam nadzieje ze nie duzo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja już po wizycie:) wszystko dobrze, kluska sobie spała i pan doktor musiał się postarać,żebyśmy coś zobaczyli :) torbiel się zmniejszyła na szczęście:) wstawiam fotkę
1519933090-10bf89fded74c7c5-aaaaaa.jpeg

gannyx8do96u2n59.png

19.03- prenatalne

Cześć Marta! Też jestem Marta. To u Ciebie już z góreczki:) jest już brzuszek? Staraliśmy się 3 cykle i jesteśmy zaskoczeni, bo myślałam, że starania potwrają z rok :)
Ja miałam brzuszek już bez ciąży :D
Ale powiem wam nie przytylam nic póki co i widzę ,ze zaczyna mi wystawac. Gdyby nie ten tluszczor to pewnie by nie było widać.

Zastanawiam się , bo dziś miałam dziwne uczucie.W dole brzucha tam gdzie znajduje się dzidziuś. Czułam jak by ktoś w jakieś miejsce w brzuchu (może pęcherz ) wciskal mi coś. Tak jak by ktoś wam ołówek wciskal w balona xD tak delikatnie. Było tak z 5 razy i ucichlo. Myślicie ,ze dzidzia mogła dac o sobie znać ? Chyba wcześnie ?
Nie czułam,ze to jelita , ani jakieś skorcze.

Cześć Marta! Też jestem Marta. To u Ciebie już z góreczki:) jest już brzuszek? Staraliśmy się 3 cykle i jesteśmy zaskoczeni, bo myślałam, że starania potwrają z rok :)

Miesiąc czy 3 miesiące oczekiwań to na prawde mało. :) miałyśmy dużo szczęścia ,ze się tak szybko udało :)

U mnie jutro 14 tydzień. Tak jak wczesniej mialam ciągle bóle okresowe to teraz nic cisza. Czasem delikatnie jajnik zakluje i tyle. Wiec popadam ze skrajności w skrajność.

reklama
Hej, ja po wizycie. Z dzidzią wszystko super ekstra jest, ma już 4 cm, 10tyg+6 dni ☺ lekarka się śmiała ze stoi na głowie podczas badania, ogładalam oczka, nozki, rączki...wierzcie mi ze moglabym sie podpiąć do ultrasonografu na stałe...:-D super tak podglądnąc fasolkę. Oviecalam sobiez ze koniec z czutaniem glupot i zamartwianiem się, teraz czekam na prenatalne 14 marca, nie moge sie juz doczekać ☺

Do góry