reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Bo
A ja nie mogę właśnie spać do 12, do 1 w nocy, a później rano śpię jak zabita. Oczywiście tylko czasem zdrzemnę się w dzień. Wcześniej bardziej mnie muliło. Teraz już mi ta senność przechodzi i głowa mnie boli, jak za długo leżę.
Ja od początku miałam tylko bolące piersi, teraz aż tak nie bolą. Zero mdłości i wymiotów. Czasem tylko muli mnie, jak zgłodnieję. Za to często boli mnie kręgosłup i mam ciągnięcia w podbrzuszu z powodu rozciągającej się macicy.
Boli kregoslup czy krzyz ? Ja czasem mam taki tepy bol bardziej po prawej strknie plecow tu na dole. Na poczatku sue strzanie martwilam ale mam tylozgiecie z tegk ck kolezanka mi mowila (tez to ma) od samego poczatku pekaly jej krzyze..
A mojego faceta to mam ochote czasem po prpstu wyrzucic za drzwi... takj mam straszny humor...

Witam. Troszkę się nie odzywałam,ale w domu wszyscy mega chorzy.Niestety dopadło i mnie.Ktoś pytał czy można brać jakieś leki.Ja po konsultacji z gin piję lekarstwo o nazwie *spam*.To specjalna linia leków bezpiecznych dla kobiet w ciąży i w trakcie karmienia.No i wydaje mi się że całkiem skuteczne.Przynajmniej na mnie działa.Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko.

Witam. Troszkę się nie odzywałam,ale w domu wszyscy mega chorzy.Niestety dopadło i mnie.Ktoś pytał czy można brać jakieś leki.Ja po konsultacji z gin piję lekarstwo o nazwie *spam*.To specjalna linia leków bezpiecznych dla kobiet w ciąży i w trakcie karmienia.No i wydaje mi się że całkiem skuteczne.Przynajmniej na mnie działa.Pozdrawiam i trzymajcie się cieplutko.
Zdrówka życzę :)

Niestety, nazwę leku wyspamowało. Na pewno leki, które dał Ci lekarz są bezpieczne i skuteczne, więc nic się nie martw. Ja codziennie obowiązkowo 1h herbata czarna z połową cytryny i łyżeczką miodu-tej recepty chyba nikt nie wyspamuje, a polecam szczerze;) Na razie się trzymam, ale gdzie się nie obrócisz, tam kichacze i smarkacze. No i jak już masz jednego malucha w domu, który chodzi do przedszkola, albo szkoły, to ryzyko przyniesienia zarazków na chatę wzrasta o 100%.
Wiecie, że nie dotarłam wczoraj na to usg. Miałam "zdarzenie drogowe" i złapałam 2 gumy na raz. Bardziej niż tym autem przejmuję się, że dalej nie wiem, co u mojej fasolki słychać. Tylu niby ginekologów, ale jak się chcesz umówić na następny dzień, to nie ma do kogo...

reklama
Witajcie dziewczyny. Przyszłam się pożegnać. W piątek idę do szpitala. Naszej dzidzi przestało bić serduszko.
Trzymajcie się ciepło.

Do góry