reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja też wybieram sie na prenatalne teraz w czwartek (12+6). Strasznie mnie to stresuje, tym bardziej ze zlapalam jakas grype i boje sie zeby to nie zaszkodzilo malenstwu.. Macie jakies sprawdzone sposoby na grype w ciazy? Lekarz rodzinny stwierdzil ze nie ma nic dla kobiet w ciazy i trzeba wylezec ale dzis czuje ze chyba mi jeszcze poszlo na oskrzela wiec srednio to lezenie pomoglo :-/

Dziewczyny czy Wy tez nie mozecie spac?? Po pracy moge spac a nad ranem budze sie o 3 i koniec...
Jakie macie objawy- ja np 10 tydz i tyllo mam powiększone piersi nie bola tylko czasem bola mnie krzyze. Mdlosci brak

@Aniabrz mam to samo, budzę się o 3-4, wszystko mi przeszkadza, przenoszę się do innego pokoju, na złożony tapczan i jak mogę się oprzeć o oparcie, skulić w embrion to już jest super i śpię, ale płytko. Nic mi nie dolega poza bólem piersi i mało eleganckim objawem-gazami. Też nie mam mdłości. Wieczorem jestem jak balon i tylko latam do toalety upuszczać z siebie powietrze...No i jakaś taka emocjonalna się stałam, co chwilę bym płakała, na filmach zwłaszcza a i panikuję o wszystko.

Dziewczyny czy Wy tez nie mozecie spac?? Po pracy moge spac a nad ranem budze sie o 3 i koniec...
Jakie macie objawy- ja np 10 tydz i tyllo mam powiększone piersi nie bola tylko czasem bola mnie krzyze. Mdlosci brak
Właśnie dzisiaj stwierdziłam że pierwszy raz od dwóch miesięcy przespałam cała noc. Budziłam sie nad ranem tak jak Ty, do tego tysiąc myśli w głowie i po spaniu. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ ale wczoraj byłam na prenatalnych i jakaś spokojniejsza sie zrobiłam. Moze dlatego lepiej spałam. Co do objawów w ciąży to nie mam żadnych oprócz wielkich bolących piersi. Nawet po brzuchu nic nie widać a jestem w 13 tc. Wiec nie ma się co stresować ;)

reklama
A ja nie mogę właśnie spać do 12, do 1 w nocy, a później rano śpię jak zabita. Oczywiście tylko czasem zdrzemnę się w dzień. Wcześniej bardziej mnie muliło. Teraz już mi ta senność przechodzi i głowa mnie boli, jak za długo leżę.
Ja od początku miałam tylko bolące piersi, teraz aż tak nie bolą. Zero mdłości i wymiotów. Czasem tylko muli mnie, jak zgłodnieję. Za to często boli mnie kręgosłup i mam ciągnięcia w podbrzuszu z powodu rozciągającej się macicy.

Do góry