reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

O dziewczyny 40 minut spaceru i ledwo staje na prawą nogę . Od biodra coś wchodzi mi w pośladek.

Napisane na Lenovo K53a48 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak racja tylko zapraszają mnie do siebie wiedzą że jestem w ciąży l, przyjeżdżam tylko na godzinę i 3 osoby w tym czasie spała jakieś 9 fajek. Godziny nie wytrzyma ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mnie zaprasza, ktoś u kogo warunki są dla mnie nieakceptowalne to odmawiam i mówię wprost dlaczego : ''nie przyjadę bo palisz papierosy a dla mojego dziecka bierne palenie jest szkodliwe'' i zapraszam do swojego domu i wtedy niech godzinę wytrzyma, a jeśli nie to niech nie przychodzi.

Dziewczyny a miała któraś z was coś takiego jak strzykanie spojenia łonowego bo ostatnio mi się to zdarza cholernie boli, przeważnie jak wstaje albo docisnęła do siebie uda

Ja mam często tez jestem po wypadku miałam właśnie kość łonowa połamana cała miednice i repozycje stawu biodrowego plus kręgosłup trochę i wtedy idzie się do ginekologa (chyba on musi mieć jakieś uprawnienia bo ji przydzielono taka panią) j ona zbadała po swojemu i mam zaświadczenie ze mogę tylko rodzic cesarka wiec może pójdź to załatwić bo twoja miednica tez może porodu nie wytrzymać

Dziewczyny a miała któraś z was coś takiego jak strzykanie spojenia łonowego bo ostatnio mi się to zdarza cholernie boli, przeważnie jak wstaje albo docisnęła do siebie uda

Miałam rozejście spojenia łonowego w poprzedniej ciąży [emoji58] ból nie do opisania. Poród zakończony cesarskim cięciem na zimno (q wyznaczonym dniu i godzinie) było prawdopodobieństwo pęknięcia i złamania [emoji24] najgorszemu wrogowi nie życzę.

Ja mam często tez jestem po wypadku miałam właśnie kość łonowa połamana cała miednice i repozycje stawu biodrowego plus kręgosłup trochę i wtedy idzie się do ginekologa (chyba on musi mieć jakieś uprawnienia bo ji przydzielono taka panią) j ona zbadała po swojemu i mam zaświadczenie ze mogę tylko rodzic cesarka wiec może pójdź to załatwić bo twoja miednica tez może porodu nie wytrzymać
Muszę się zapytać dokładnie mnie potrąciło auto na rehabilitację chodziłam 3 lata, bardzo ci współczuję

reklama
Miałam rozejście spojenia łonowego w poprzedniej ciąży [emoji58] ból nie do opisania. Poród zakończony cesarskim cięciem na zimno (q wyznaczonym dniu i godzinie) było prawdopodobieństwo pęknięcia i złamania [emoji24] najgorszemu wrogowi nie życzę.
I to tak się zaczęło takim strzykanie bolesnym ??

Do góry